Pune obrve à la Lily Collins: uz ove savjete možete stvoriti guste obrve

Gledate li i vi pune obrve sa zavišću? Lily Collins ili Dua Lipa? Uz ove savjete možete sami napraviti one prirodne, guste obrve.

Pune obrve

Prirodni, vol obrve? da molim! Ali nažalost nisu svi bili na fronti kad su geni bili puni
obrve su bile raspoređene. A pogotovo ako ste (ili ste bili) fanatični čupači, možete odjednom primijetiti da su vam obrve postale puno tanje i svjetlije.

Najvažnija stvar koju možete učiniti da to spriječite? Prestanite s epilacijom. Odmah da. Tako ćete polako ali sigurno vratiti svoj prirodni oblik obrva, nakon čega ih možete preoblikovati sami ili u salonu. Nemojte je čupati barem tri mjeseca, jer toliko traje ciklus rasta vaših obrva.

Pravilna prehrana

Ne morate svaki tjedan imati pincetu u ruci, ali ipak je imate obrve s ćelavim mrljama? To također može imati veze s činjenicom da upravo starite. S vremenom vaše tijelo proizvodi sve manje i manje pigmenta melanin Na. Zbog toga su vaše obrve tanje, svjetlije i mogu ispasti.

Ali stres, prehrana i medicinska stanja također mogu uzrokovati tanje obrve. Stoga bolje proučite svoj životni stil i vidite što bi vam moglo biti važno. Dobra briga o sebi – uz zdravu hranu (puno proteina, željeza, vitamina C), dovoljno sna i tjelovježbe – može pomoći. Baš kao i uzimanje dodatnih hranjivih tvari u obliku dodatka za rast kose.

Preglednici

Svoje obrve možete učiniti i malo punijim proizvodima za njegu. Na TikToku je nanošenje vazelina za punije obrve hype, ali nažalost: to ne funkcionira. Međutim, browserumi mogu biti učinkoviti. I ne, ovo nisu čudotvorni lijekovi. Dakle, ako imate tanke bore, nećete odjednom izgledati tako nakon nekoliko tjedana Cara delevingne. Ali vaše će dlačice obrva postati malo punije i prije svega jače. Pogledajte serume sa peptidi (proteini), biljni ekstrakti kao što su jojobino i ricinusovo ulje i kofein u njega i nanosite ga svakodnevno tijekom tri mjeseca. Stoga morate biti strpljivi. U međuvremenu, naravno, svoje obrve možete učiniti i optički punijim bojanjem. Ili ih obojite dugotrajnim puderom, olovkom ili gelom za obrve.

Polutrajna šminka

Nemate volje da svako jutro dotjerujete obrve? Zatim možete pogledati i polutrajnu šminku kao što su puder obrve. Vaše obrve su obojene pigmentom, tako da izgleda kao da ste obojili obrve puderom. Tretman nije jeftin, ali ćete imati lijepe pune obrve godinu i pol do dvije godine.

Tekst: Babette Dessing | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki