Prvi spoj: što muškarac neće reći tijekom sastanka

Prvi spoj je događaj kojem se svi vesele. I djevojka i momak željet će ostaviti dobar dojam, zadovoljiti osobu s kojom će biti cijelu večer.

Čini se da će u ovoj situaciji pokušati biti svoji, ostati iskreni tijekom sastanka. Ali praksa pokazuje da mladić nije uvijek spreman za to.

Postoje stvari o kojima muškarac može šutjeti na spoju. Može se navesti nekoliko njih.

Obiteljski status

Čovjek će šutjeti o njemu, da ne prestraši gospođu, da je ne natjera da poželi otići. Neće reći da se ne tako davno razveo, da ima djecu.

Štoviše, mladić će šutjeti o činjenici da je oženjen, jer će u ovoj situaciji postati jasno da on jednostavno traži zabavu.

datum
Fotografija: Pixabay

Dob i status

Ako je sastanak s vrlo mladom ženom, tada muškarac vjerojatno neće govoriti o tome koliko ima godina. Ovu će informaciju čuvati u tajnosti kako mladu damu ne bi obeshrabrio u želji za komunikacijom.

Neće govoriti o svom statusu ako do određene godine nije uspio ništa postići.

Seksualno iskustvo i broj partnera

Čovjek će u svakom slučaju sakriti pravo stanje stvari. Ako do određene dobi nema seksualnog iskustva, sramit će ga se.

Ako tip ima bogato iskustvo u intimnom životu, onda neće govoriti o tome, kako ne bi bio označen kao ženskar i time ne bi uplašio damu.

Novčano stanje

Ako nema mnogo želja, tip će o tome šutjeti. Učinit će to kako se mladoj dami ne bi činilo gubitnikom koji nije mogao ništa postići.

Ako je čovjek bogat, onda neće ni o tome govoriti. Tako će se zaštititi od veza s merkantilnom osobom.

Problemi sa zakonom

Ako tip ima “podvige”, onda definitivno neće razgovarati o njima sa svojom družicom. Bojat će se odgurnuti je od sebe.

Tek godinama kasnije jedna dama može sve saznati. Ali ako su živjeli u ljubavi i skladu, onda će se ona sigurno pomiriti s ovakvim stanjem stvari.

Planovi za buducnost

Ako muškarac ima želju izgraditi ozbiljnu vezu, onda će razgovarati o tome i neće skrivati ​​nikakve važne detalje od djevojke.

Ali ako želi samo seks, onda neće pričati ni o čemu značajnom. Čovjek će odgovoriti na sva pitanja o budućnosti na aerodinamičan način.

Ozbiljne namjere

Tip savršeno razumije da ako odmah izjavi svoje ozbiljne namjere, može prestrašiti mladu damu i natjerati je da odstupi.

Stoga neće govoriti o svojoj spremnosti da započne ozbiljnu vezu, koja bi u budućnosti mogla prerasti u brak.

Mladić će izbjegavati sve te teme. U budućnosti bi ih mogao podići. No to se sigurno neće dogoditi pri prvom susretu s mladom damom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki