Ovako izgleda trudnica s kvintesencijom

Trudnice obično imaju veći apetit zbog malog stvorenja koje raste u njima. Ali zamislite kako je to nositi peteroznamenkasti broj. Kim Tucci, 26, koja je u 7. mjesecu trudnoće, jede 6000 kalorija dnevno kako bi ih nahranila.

Općenito, dnevni unos kalorija u zadnjim mjesecima trudnoće je oko 1500-2000, ali ne i kada očekujete 5 djece.

Tucci, koja je već majka dviju djevojčica, zatrudnjela je potpuno prirodno pokušavajući začeti i dječaka.

Otkako je saznala da će imati ne jednu, već pet beba, sve to dokumentira na svom blogu Surprised With Five.

FOTOGRAFIJE ljupke

“Prisiljavam se jesti kako bih im mogla dati preporučenu dozu. Ne mogu tolerirati mliječne proizvode, a također ni proteinske shakeove jer počinjem gubiti na težini kad se stvarno trebam udebljati”, dijeli Kim.

U svojim objavama opisuje kako se nosi s boli, mučninom, promjenama na tijelu i odlaskom na zahod 12 puta po noći.

“Sada imam puno strija. Teško se nositi s tako velikom promjenom na tijelu, ali moj me suprug uvijek podsjeća da budem ponosna na njih i na ono što je moje tijelo postiglo.”

I u potpunosti se slažemo s njim.

Kako bi pokazala svoju prekrasnu trudnoću s petorkama, povjerila se fotografkinji Erin Elizabeth koja ju je fotografirala na obali oceana kada je imala 6 mjeseci.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki