Megi i Kremena Halvadžijan o braku (video)

Video intervju Maggi i Kremena Halvajian digao je u zrak društvenu mrežu za nekoliko dana. U tjedan dana podijeljena je preko 1400 puta, a vidjelo ju je više od 110 tisuća ljudi. Povod za to je međunarodni Tjedan braka koji će se petu godinu za redom u našoj zemlji održati od 7. do 14. veljače.

U intervjuu par govori o svojim osobnim životima, o tome što njihov brak čini uspješnim, vrijednostima koje nedostaju u našem društvu i zašto podržavaju Tjedan braka.

“Gubeći moralne vrijednosti, prestali smo vjerovati u apsolutno sve. Mladi ne vjeruju ni u što. Izgubljeni su, ne znaju kamo idu, ne znaju što ciljaju, ne znaju što bi sa svojim životom. …Vjerujem da je jedan od razloga zašto se društva raspadaju nedostatak braka.” Maggie dijeli u intervjuu.

Intervju je dio kampanje za nadolazeći Tjedan braka u našoj zemlji. Cilj ovogodišnje inicijative je potaknuti i pomoći parovima da izgrade ispunjen brak, kao i pokazati mladima da je brak više od potpisa. Ona ističe prednosti braka, zašto je i dalje relevantan i što ga čini uspješnim.

Tjedan braka održava se u isto vrijeme u preko 23 zemlje svijeta. Cilj mu je ujediniti javne napore u podršci braku i obiteljskim vrijednostima.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki