Glorijina kći – Simona Zagorova, iznijela je šokantna otkrića o svom životu u podcastu “Ja nisam takva osoba” kod voditelja Krasimira Krasimirova.

Mlada pjevačica po prvi put ogoli dušu do te mjere da ne štedi na detaljima. Opisuje kako je ostala trudna u drugom mjesecu veze s Danielom, zašto se bojala reći majci i kako je reagirala na tu vijest. Je li razmišljala o pobačaju i zašto do toga nije došlo.

“Imala sam ozbiljnog dečka prije nekoliko godina, i ništa se nije dogodilo. Nije bilo suđeno da se dogodi – da li tada, da li s njim… U jednom trenutku Danielle i ja odlazimo, a ja sam dva mjeseca trudna. Ti shvatite ovo kao Božji znak da se to sada mora dogoditi. Plašljiva sam što se tiče oduzimanja djeteta, unatoč svim brigama. Osjećala bih se krivom, uz jako veliki grijeh”, kaže Simona.

“Da sam trudna najviše sam skrivala od svoje bake Štefke. Ona je posljednja saznala, iako mi je jedna od najbližih osoba. Moja baka ima malo staromodan način razmišljanja, a cim budes imala muza i dijete prestaces pjevati.Kod mene nema sanse jer jako volim ovo sto radim.Nikada necu prestati pjevati.Znala sam da ce biti jako ljuta kad sazna .. Prva osoba kojoj sam rekla bila je moja majka. Strah, bez straha, zvala sam nju”, iskrena je Glorijina kći.

Simona nije propustila priliku s voditeljicom popričati o maminom mladom dečku te zašto se odlučila više ne prilagođavati ljudima i što će oni misliti o njoj. Sama Zagorova je prvi put otkrila da pored sebe ima novu osobu. Govori i o najbolnijoj životnoj temi, a to je razvod roditelja, a sa suzama u očima prisjeća se kroz kakav je težak period prošla i kako se dugo borila da ih spoji.

Po prvi put si je dopustio zaštititi svoju majku od napada Tota i Kali. Vidno je pogođena ružnim riječima koje su izrečene o Gloriji, koja je začetnica ovog žanra od kojeg danas žive mnogi umjetnici.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje