5 savjeta za zavođenje muškaraca koji ne rade

Svaka predstavnica lijepog spola želi biti popularna u muškom društvu. Da bi ostvarila tu želju, mora se znati ponašati s dečkima i koketirati s njima.

Gospođa proučava savjete na internetu, sluša prijatelje i njihove preporuke te gradi vlastitu strategiju ophođenja s mladima. Ovaj pristup je razuman, ali još uvijek ima neke nijanse.

Postoje načini zavođenja muškaraca koji se nikako ne smiju koristiti, jer oni nisu radnici. O njima će biti više riječi u nastavku.

Budi ljepotica

Dotjeranost privlači i privlači. Ali djevojka se ne bi trebala fokusirati samo na izgled.

Trebala bi zapamtiti da dečki imaju različite ukuse, da se neće moći svidjeti svima, čak i ako je savršena. Bolje je da ostane prirodno.

par
Fotografija: Pixabay

U ovom slučaju, neće se morati pretvarati cijelo vrijeme, držeći tako tipa blizu sebe.

Gledaj ga i razmišljaj o seksu

Postoji mišljenje da na taj način možete prenijeti seksualnu energiju tipu i privući ga k sebi, ali to je zabluda.

Ako dama razmišlja o nečemu dok gleda mladića, izgledat će koncentrirano i zaposleno. Nitko se ne bi usudio razgovarati s njom u ovakvom stanju.

Budite nepredvidivi

Možete odabrati ovu taktiku, ali tek kada je romantična veza već započela. Ako se poznanstvo još nije dogodilo, tada se trebate ponašati na uobičajeni način, pokazati prirodnost.

Ali nepredvidivost u opisanoj fazi može proći kao neadekvatnost. Malo je vjerojatno da bi se itko želio spetljati s vlasnikom takve osobine.

Budite nedostupni

Da, ne vrijedi stalno bljeskati u vidnom polju mladog čovjeka. Ali ipak, ne biste trebali bježati od njega ili se skrivati.

Momak neće loviti djevojku, neće se upuštati u igre koje ona nudi. Želi da sve bude jasno i logično, da ne mora rješavati nikakve smiješne zagonetke.

Učini ga ljubomornim

Ovakvo ponašanje općenito je rizično. Muškarac može ispasti emotivan i može naštetiti i djevojci i svojoj konkurenciji. Prije nego što nekoga upoznate, pokušati izazvati ljubomoru općenito je glupo.

Vrlo je vjerojatno da će mladić odlučiti da ga dama ne voli, da je strastvena prema nekom drugom. Kao rezultat toga, ona neće primiti znakove pažnje od njega.

Ne biste trebali koristiti gore navedene metode flerta. To neće dovesti do ničega dobrog, a vjerojatno će još više udaljiti finog momka.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki