4 razloga zašto ne biste trebali izlaziti s prijateljičinim bivšim dečkom

Nemoguće je upravljati srcem, što zna svaka predstavnica lijepog spola. Može se ispostaviti da je prijateljica mlade dame raskinula s partnerom, prekinula vezu s njim.

Mladić može početi pokazivati ​​zanimanje za samu damu i može joj pokazivati ​​znakove pažnje. Formalno, on ima pravo na to; ni sama djevojka neće biti izdajica ako odgovori na njegova udvaranja.

Ali ipak, ne bi trebala žuriti i krenuti ovim jednostavnim putem.

Postoje razlozi zašto je bolje ne izlaziti s prijateljičinim bivšim dečkom. Postoji nekoliko takvih.

Netko će nastradati

A taj netko neće uvijek biti prijatelj s čijim je bivšim dečkom gospođa počela izlaziti. Ona sama može početi nesvjesno sebi predbacivati ​​zbog svoje odluke, okrivljujući sebe što nije mogla podržati svoju prijateljicu, što joj samo stavlja sol na ranu.

Prijatelji
Fotografija: Pixabay

Mladić koji se preselio od jedne djevojke do druge također neće živjeti udobno. Može shvatiti da u njegovom srcu nema ljubavi, da se uzbudio, požurio kontaktirati onu s kojom je jednostavno bio upoznat prije.

Prijatelju će jednostavno biti neugodno gledati razvoj odnosa između ljudi koji su joj bliski.

Neugodnost sastanaka

Oni će se sigurno dogoditi, neće ih se moći izbjeći, jer komunikacija je svima potrebna. Definitivno neće biti ugodno. Svima će biti neugodno, nitko neće znati o čemu razgovarati, koje teme bi bilo prikladno pokrenuti.

Kao rezultat toga, interakcija neće donijeti zadovoljstvo. U jednom trenutku može jednostavno postati prošlost, nestati.

Treći kotač

Bit će to prijatelj. Poznavat će čovjeka, razumjet će koje osobne karakteristike ima. U najboljoj namjeri dat će gospođi savjet i nešto preporučiti.

Potonju će to iznervirati, ali ona to neće pokazati. Željet će održavati prijateljske odnose i ne kvariti ih. Da biste to učinili, morat ćete uložiti ogromne napore.

Pitanje časti

Ženska solidarnost postoji. Logično je da djevojka ne bi trebala imati posla s muškarcem koji se loše ponašao prema njezinoj prijateljici.

Ako počne izlaziti s njim, imati aferu, onda će to biti protiv neizrečenih pravila. S vremenom će se mlada dama možda suočiti s osudama zbog svog ponašanja i bit će prisiljena tražiti isprike.

Svi ovi razlozi su valjani i uvijek ih se treba sjetiti. U ovom slučaju ne želite riskirati svoju reputaciju i spetljati se s prijateljičinim bivšim dečkom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki