Savršen božićni poklon za njega




Foto: iStock/Gulliver

Bliži nam se Božić i Nova godina kada tradicionalno darujemo svoje najdraže kojima ih želimo razveseliti i pokazati im što osjećamo prema njima.

Čak i ako ste smislili savršen dar, često brinete kako će biti primljen. Je li ovaj dar prikladan za našu vezu? Je li preskupo ili prejeftino? “Mislim da je to sjajan dar, ali hoće li on/ona tako misliti?”

Pravi dar u potpunosti ovisi o tome koliko dobro poznajete svoju posebnu osobu

Braunovi proizvodi pružaju ultimativno brijanje i postizanje izvrsnih stilova, pomažući ljudima da se osjećaju samouvjereno i lijepo svaki dan. Zato su Braunovi proizvodi vrlo osobni i ne samo da olakšavaju svakodnevne zahvate ljepote, već izražavaju i osjećaj bliskosti. Ne biste svakome dali tako vrijedan dar, niti biste ga željeli dobiti od svakoga. Darivanje Braun poklona simbolizira bliskost vašeg odnosa, budući da se radi o vrlo osobnim proizvodima koji zadovoljavaju potrebe vašeg partnera, voljenih osoba ili prijatelja. To pokazuje da brinete o svakodnevnim navikama ljepote svojih najbližih. Sigurno nećete pogriješiti ako poklonite Braunov proizvod, jer brend povećava bliskost u stvarnim odnosima.

Kada je u pitanju darivanje, Braun je brend koji pokazuje koliko vam netko znači.

Ako se pitate što pokloniti svojoj dragoj osobi ovog Božića, evo naših prijedloga. Praktičan, koji će se sigurno svidjeti vašem partneru.

1. Serija 3: Idealan dar za njega, Braunov električni brijač serije 3 automatski se prilagođava konturama lica i pruža glatko brijanje, čak i na trodnevnoj bradi. Inovativna MicroComb tehnologija hvata više dlačica svojim oštricama, značajno skraćujući vrijeme brijanja, tako da može raditi što želi. Nastavak Clean & Renew olakšava čišćenje, promjenu i vlaženje aparata za brijanje samo jednim dodirom.

2. cruZer6 Beard&Head: CruZer6 Beard&Head je upravo onaj uređaj koji mu treba da oblikuje svoju bradu i kosu onako kako želi. S posebnom funkcijom click&lock, podesivi češalj ostaje na mjestu, tako da može šišati točno kako želi. Ovaj 2-u-1 uređaj je savršen poklon za muškarce!

3. °CoolTec: Zaboravite na iritacije kože uz °CoolTec – revolucionarni aparat za suho brijanje koji uklanja peckanje. Ova inovativna tehnologija hlađenja, zajedno s aluminijskom bazom, intenzivno hladi kožu tijekom brijanja i smanjuje crvenilo, peckanje i svrbež bez upotrebe gelova ili losiona. Na kraju ostaje samo osjećaj svježine.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki