Božić svaki dan u Sofia Ring Mallu

Postanite dio prave Božićne bajke i osjetite blagdansku atmosferu, dođite u Sofia Ring Mall. Od početka prosinca, trgovački centar, koji je postao jedno od najsofisticiranijih mjesta za zabavu i kupovinu u Sofiji, u svom svečanom programu spaja jedinstvenu zabavu za djecu i odrasle. Sva događanja u prosincu promoviraju highlife koncept Sofia Ring Malla.

Prošle subote svoja je vrata otvorila jedinstvena Tvornica poklona. Svakim danom od 11.30 do 18.30 sati na prvoj etaži trgovačkog centra djeca mogu biti u ulozi patuljaka Djeda Mraza. Za njih je predviđen bogat program: od pisanja pisma dobrom starcu, preko pripreme blagdanskih darova do utovara u saonice.

Sredinom prosinca pravi sobovi – baš poput Rudolpha i ostalih iz ekipe Djeda Mraza – posjetit će Sofia Ring Mall i biti atrakcija za mlade i velike. Svi koji budu željeli moći će se slikati s njima u amfiteatru ispred ulaza u trgovački centar iz IKEA-e.

Koncert najprofinjenijeg bugarskog pop umjetnika Vasila Petrova i kvarteta “Sofia” zagrijao je u nedjelju poslijepodne goste shopping centra Ring Road omiljenim božićnim pjesmama i baršunastim evergreenima čiji je pjevač majstor. Idućeg vikenda Sofia Ring Mall dočekuje sladokusce s još jednim svjetskim događajem – koncertom kvarteta “Destiny” i dječje vokalne skupine “Bon-bon” 19. prosinca od 16 do 17 sati ponovno na pozornici ispred trgovina notosgalleries, razina 1. Tjedan dana kasnije na pozornicu izlazi mlada zvijezda EVA koja će predstaviti svoju novu božićnu pjesmu čiji je spot snimljen u Sofia Ring Mallu.

Ponovno atraktivna zabava za djecu u trgovini notosgalleries 19. prosinca. Od 12 sati mališani će se moći zabavljati uz bogat program pjesme i iznenađenja.

Sofia Ring Mall svake subote i nedjelje planira lutkarske predstave i posebnu zabavu za djecu od 11 do 13 sati u dječjem centru Fun Ring Park.

Po tradiciji, Sofia Ring Mall će ove godine besplatno ustupiti svoju pozornicu školama i društvenim centrima u Sofiji u području trgovačkog centra, kako bi djeca mogla pokazati svoj talent izvan nastave.

23. prosinca – dan prije Badnjaka, posjetitelji Sofia Ring Malla moći će uživati ​​u tradicionalnom kolendavanju te brojnim narodnim pjesmama i plesovima. Program je u Domu kulture “Simeonovo”.

Povodom blagdana – 24., 25. i 31. prosinca, Sofia Ring Mall razveselit će prijatelje promocijom “Povedi prijatelja i dobij gratis kartu” u dječjem centru Fun Ring Park i prostoru za zabavu za tinejdžere i odraslu djecu – Gornja zabava.

Kako bi nadogradio i slijedio svoje načelo doprinosa razvoju društva, Sofia Ring Mall i ovog prosinca posvećuje pozornost dobrotvornosti.

Vodeći se idejom da ovi blagdani podarimo dobro djeci u nepovoljnom položaju, Sofia Ring Mall je zajedno sa SOS Dječjim selima pokrenuo humanitarnu akciju – “Ostvari mi san – izvuci i doniraj karticu za SOS Dječja sela”. Svaki dan od 6. do 23. prosinca djeca imaju priliku izvući svoju božićnu čestitku koja se zatim izlaže na posebnom zidu iz snova koji je osigurao Sofia Ring Mall.

Sva ova događanja su brojna i upravo zato dokazuju da ne postoji drugo mjesto poput Sofia Ring Malla.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki