Dirljivo pismo Djedu Mrazu




Foto: iStock/Gulliver

“Dragi Djed Božićnjak, ove godine sam skromniji i ne tražim puno. I molim te, misli na siromašne i slabe. Daj siromasima novac. Daj djeci i njihovim obiteljima puno zdravlja. Bolesnima daj snage da dobiju bolje…” – ovako počinje svoje pismo djevojčica Boryana.

Djeca su puna iznenađenja, mislimo da ništa ne razumiju, da samo razmišljaju o igrama, poslasticama i poklonima, dok nam jednog dana ne pokažu koliko srca imaju i pameti. Sve što treba svakome od nas zapisano je u ovom dječjem pismu. Pun je dobrote, svojstvene samo čistoj i nevinoj dječjoj duši.

Trebalo bi uzeti pismo kao primjer i prvo zaželjeti dobro našim najdražima, svojoj obitelji i prijateljima, strancima kojima je potrebna pomoć i čudo, a tek onda poželjeti sebi sve ono što smo već rekli. Kad si dobar, dobro ti se vraća, pa poželimo da budemo bolji i neka svi pročitaju ovo pismo da svi vidimo što znači biti prava osoba.

Evo pisma:

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki