Kakva ćeš majka biti prema ZODIJAKU

Majka Ovan

Učinit će sve što je u njenoj moći da postane najbolji roditelj na svijetu. Stalno će tražiti nove ideje, čitati gomilu članaka i knjiga kako bi pomogla svom djetetu da bude najbolje. Majka Ovan ne bi prihvatila savjet pedijatra ako bi bio u suprotnosti s njezinim stavovima. Uostalom, ona je majka i rijetko tko zna bolje od nje što je ispravno. Kad dijete odraste, ona će ga stimulirati i inspirirati, tjerati da izlazi s prijateljima, priređivati ​​najspektakularnije rođendanske zabave. Uopće san bit mater!

Majka Bik

Ona je najnježnija majka. Svoju djecu neprestano grli i ljubi, što im se neće baš svidjeti kad uđu u pubertet. Majka Bik nastoji uvijek biti poštena i odana svojoj djeci, njihove probleme i brige držati pod kontrolom, ne propustiti priliku koja bi pomogla djetetovu ostvarenju. Ona nije samo roditelj pun ljubavi, već i prekrasan mentor!

Majka Blizanci

Kuća joj je puna knjiga i edukativnih igrica. Svoju djecu od malih nogu uči samostalnosti jer zna koliko će im to pomoći u budućnosti. Demokratska majka, čak malo i previše. Važno joj je da svojoj djeci bude prvo prijatelj, a potom roditelj. Može se satima igrati loptom, slagati slagalice pa čak i voziti skejtbord. Jako je ponosna i na svoju djecu, čak i na njihove najmanje uspjehe.

Majka Rak

Izuzetno pažljiv prema potrebama djece, čak iu najsitnijim detaljima. Vrlo sentimentalno – skuplja fotografije, pramen kose, prvi ispali zub. Po karakteru je krotka osoba, ali kada je dijete u pitanju pretvara se u divlju zvijer. Najsretnija je kad je i dijete sretno. Ako mu se lice smrači, učinit će sve što je u njegovoj moći da vrati osmijeh.

Majka Lea

Za nju je izuzetno važno da dijete ima samopouzdanja, pa u tom smjeru puno radi. Motivira ga, skupo ga oblači, često razgovara s njim kao s odraslim čovjekom, tako da se osjeća cijenjenim, a ne inferiornim. Ali uz to, ne dopušta da joj se to obije o glavu. Ona vjerojatno najbolje zna postaviti granice i u obitelji i u društvu.

Djevice Majke

Hladnija je što se tiče nježnosti, ali to nadoknađuje vrhunskim smislom za humor koji njezina djeca obožavaju. Njoj je bitno da misle! Stoga im pomaže u donošenju ispravnih odluka i objašnjava zašto je odluka ispravna. Već od bebe pokazat će mu kako držati dudu, pravilno namjestiti noge za prve korake itd. Posebno je osjetljiva i na tjelesni odgoj – inzistirat će da djeca redovito vježbaju.

Majka Vaga

Ona je majka puna ljubavi, ali se često osjeća iscrpljeno od kućanskih poslova i tisuća obaveza koje ima. Njezin urođeni osjećaj za pravdu natjerat će je da eksplodira, no onda će to vrlo vješto nadoknaditi urnebesnom igrom skrivača, a zašto ne i vodenim pištoljima? Njegov glavni cilj je odgajati dijete u ljubaznosti, ali u isto vrijeme ne u naivnosti. Biti osoba s velikim Ch! Težak zadatak, ali ona zna kako se nositi s njim.

Majka Škorpion

Majka s najjačom intuicijom. Ona zna što njezino dijete treba od trenutka kada ga prvi put drži u naručju. Ona će ga uvijek uhvatiti kada laže i znati ako ga nešto muči. On će osjetiti kada nešto nije u redu. Njena ljubav je beskonačna, ona je sposobna da čitavo svoje postojanje posveti samo i samo svojoj djeci. Tražit će njihove skrivene talente i poticati ih da ih razvijaju.

Majka Strijelac

Vrlo je ozbiljna i odgovorna majka. Sve po rasporedu – jelo, kupanje, spavanje, igranje, jer zna koliko je režim važan i koristan. A ona je kraljica igara! Ono najobičniju stvar, poput odlaska u trgovinu, na primjer, može pretvoriti u pravu avanturu. Djeca je inače obožavaju jer s mamom nikad nije dosadno.

Majka Jarac

Stroga i zahtjevna majka koja cijeni red i poslušnost. Iako djeluje coolerski, istina je da je za nju njezino dijete centar svemira te je svaki svoj postupak skrojila prema njegovoj sreći i razvoju. Također, iako stroga, ona mu je čvrst oslonac! Pomaknut će planine kako bi ostvario svoje snove, ma koliko oni bili ludi.

Majka Vodenjak

Ona je slobodoumna osoba, žedna novih i drugačijih stvari i to isto nastoji pružiti svojoj djeci. Poticat će njihovu znatiželju, nastojat će rasti u okruženju neiscrpnog optimizma i želje za avanturom. Dat će im slobodu razmišljanja i djelovanja na vlastiti način kako bi mogli razviti vlastito razumijevanje do maksimuma. Ali što je najvažnije, naučit će svoju djecu da budu emocionalno samodostatna. Rijetka i vrlo vrijedna kvaliteta u ovom surovom svijetu!

Majka Riba

Ona je najodgovornija majka! Vodi besprijekornu brigu o vašoj djeci u svakom pogledu. Za njihovu sreću spremna je na sve, čak se brine i žrtvuje više nego što je potrebno. Pokušava spriječiti svaki njihov susret s lošom stranom života, no to se ne može izbjeći. Dakle, drage mame Ribe, što god treba dati djetetu, dajte duplo! Ako postoji natjecanje za savršenu majku, zauzet ćete prvo mjesto i to s velikom razlikom. Ali, shvatite da dijete samo mora proći kroz iskušenja života./bradva

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki