Holiday Heroji prikupljaju igračke za djecu u potrebi

Pridružite se inicijativi Follow the Snowman u The Mallu od 4. do 15. prosinca i donirajte dječju igračku kako biste bili dio 5000 božićnih paketa Holiday Heroes

Što je Božić bez poklona? Pa nije isto… Pogotovo za Mačugane koji se tako vesele odmoru. Zato Holiday Heroes u sklopu božićne kampanje organizira svoju tradicionalnu akciju igračaka. Kako bi i djeca iz siromašnih obitelji mogla uživati ​​u ljetovanju.

Od 4. do 15. prosinca Holiday Heroes će prikupljati darove za najmanje članove tisuća bugarskih obitelji u potrebi, kojima će pomoći i ovog Božića. Drugu godinu za redom ova akcija će se održati u The Mall-u u Sofiji, a inicijativa je pod motom “Slijedite snjegovića”. Svaki posjetitelj shopping centra može donijeti novu ili dobro očišćenu dječju igračku i ostaviti je u kutku Holiday Heroes pokraj velikog snježnog medvjeda. Svakog radnog dana od 18 do 20 sati, a vikendom od 14 do 18 sati, volonteri akcije dočekivat će one koji žele donirati igračke. No, svatko tko želi razveseliti dijete iz obitelji u potrebi može ostaviti igračku u kutku Holiday Heroesa, čak i ako nema volontera.

Blagdanski heroji također pozdravljaju sve koji žele volontirati u akciji i pomoći u prikupljanju igračaka. Više informacija o tome kako se uključiti možete pronaći ovdje: .

Inicijativa prikupljanja igračaka dio je Božića 2015. – sedme po redu kampanje Holiday Heroesa, tijekom koje će 5000 bugarskih kućanstava dobiti blagdanske pakete s hranom i najpotrebnijim proizvodima za pravi doček blagdana.

Također ćete pronaći sve o likovima u

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki