Bijela novogodišnja manikura 2024. – najbolje nove stvari na fotografiji!

Bijela novogodišnja manikura

Bliži nam se Nova 2024. godina. I premda je do njega ostalo dovoljno vremena, vrijeme je da razmislimo: što bismo odjenuli za proslavu ovog radosnog praznika? Kakvu haljinu i cipele nositi, koja će šminka i frizura pristajati uz look? Koji nakit izabrati? Ali slika će ostati nedovršena, jer umjetnost noktiju nije dovršena. A danas recenziramo bijelu novogodišnju manikuru.

Sadržaj:

Početak vremena

Prva i najvažnija stvar u manikuri je oblik nokta. Potrebno je odabrati ispravnu duljinu i oblik piljevine, odrediti kombinaciju dekora i područja pokrivanja.

Budući da govorimo o bijeloj boji, neće biti posebno strogih zahtjeva. Bijela izgleda odlično na dugim noktima, a dobra je i za one koji vole kratke. Ne zahtijeva posebne uvjete za piljevinu. Može biti bilo što: ovalni, kvadratni, bademasti i drugi oblici.

Bijela manikura za Novu 2024

Možda samo jedan oblik nokta zahtijeva pažnju. To je takozvani ventilator, kada je kutikula uska, a slobodni rub nokta širok. U ovom slučaju jednostavno ćete morati ispraviti oblik ekstenzijama.

oblik nokta

Bijeli snijeg

Bijela boja je univerzalna. Prikladno za bilo koji izgled i bilo koju shemu boja. Bijelu pozadinu možete oživjeti šljokicama. Dovoljno je ukrasiti jedan ili dva nokta, a manikura će postati živahnija i elegantnija.

Možete ukrasiti dizajne sa svjetlucavima ili ih koristiti za crtanje jakne. Mogu se koristiti kao potpuno neovisni element, na primjer, za izradu istezanja od slobodnog ruba do kutikule i obrnuto. Mogu se dodati pokrivnom materijalu, bazi ili vrhu i dobiti svjetlucavi premaz.

Kako bi iskre bile u lijepom kontrastu s bijelom pozadinom, moraju biti obojene. Ali ovo je stvar ukusa.

Zlato i srebro

Bijela pozadina dobro se slaže sa srebrom i zlatom. Manikura se ispostavlja nježnom i nenametljivom. Ali, morate razumjeti da se ova dva dodatka mogu izgubiti na premazu. Stoga ne biste trebali odabrati dekor od tankih linija, na primjer, monograma ili detaljnih crteža. Ali francuski ili geometrija će izgledati dobro. Naravno, ako je srebro ili zlato prilično tamnog tona, tada dizajn može ispasti vrlo zanimljiv.

Također je vrijedno obratiti pažnju na takav ukrasni element kao što je trljanje. Zlato ili srebro na bijeloj pozadini izgleda vrlo elegantno. Da biste poboljšali svečane note, možete dodati uzorak na vrh premaza.

Mačkasti vrh u zlatnoj ili srebrnoj boji dodaje posebnu eleganciju vašoj manikuri. Ne upada u oči, ne čini nokte “vrištećim” ili vulgarnim. Tanak premaz, samo nagovještaj, i prekrasan svjetlucavi nedvojbeno će ukrasiti svaki dizajn.

Ništa dodatno

Trend za 2024. je minimalizam. Stroga monotona, bez ikakvih ukrasa. Ali duša traži odmor! Kako ne ići dalje od novog trenda u umjetnosti noktiju?

  • Top sa svjetlucavim, mačkastim okom,
  • Jedan mali kamenčić na jednom prstu,
  • francuski na goloj ili pastelnoj završnici,
  • Tanke crte apstrakcije na jednom prstu.

Bijeli gel lak vam omogućuje primjenu svega navedenog. Posebnu pozornost zaslužuje ombre premaz od bijele do kamuflaže. Rezultat je vrlo nježna, lijepa bijela koja ne zahtijeva dodatno ukrašavanje. Pogotovo ako ga prekrijete shimmer topom.

francuski klasik

Bijela manikura uključuje ne samo premazivanje, već i ukrašavanje nokta ovom bojom. Bijelo na goloj pozadini je klasik koji nikada neće izgubiti svoju popularnost. Uglavnom, svi su navikli na činjenicu da je takav dizajn namijenjen za proslavu vjenčanja. Ali popularan je i za novogodišnje praznike.

Za svečanu zabavu, bijela jakna savršeno se nadopunjuje s pahuljicama i zvijezdama, tematskim dizajnom (kuglice, bomboni, rukavice itd.), kamenčićima, biserima, pa čak i modeliranjem.

Ako ne želite posebno otežati dizajn crtežima, možete ga završiti svjetlucavim topom.

Crtanje Nova godina

Za ljubitelje dizajna noktiju, bijela pozadina pruža neograničene mogućnosti. Na takvoj podlozi svaki će crtež izgledati svijetlo i svečano. Što možete nacrtati kako biste stvorili svečano raspoloženje?

  • slika. To su uglavnom monogrami, kovrče i etnički ukrasi. Bilo koja boja. Ova nijansa savršeno se uklapa u cjelokupnu shemu boja. Na primjer, zelena haljina. Na bijeloj površini, zeleni uzorak savršeno će nadopuniti izgled.
  • zvjezdice. Središte snježne pahulje ili zvijezde možete ukrasiti malim kamenčićima.
  • Smiješni crtići. Snjegovići, jeleni, miševi, bullfinches i drugi novogodišnji junaci.
  • Simbol godine. Nova 2024. godina je godina Zelenog drvenog zmaja. Shematski prikaz ove mitske životinje ili biserne ljuske. Zašto ne bijela novogodišnja manikura?
  • Dobrice. Lizalice, sladić, mandarine … Bijela pozadina učinit će sliku posebno svijetlom.
  • Božićni ukrasi. Uvijek su popularni. Sve vrste balona, ​​petardi, traka i konfeta.
  • Odjevni predmeti. Rukavice, šalovi, kapa Djeda Božićnjaka, čarape, novogodišnje vrećice s darovima.
  • Priroda. Zimska šuma, jelove grane, jele i snježni nanosi.

Bilo koja od ovih opcija može se lako nadopuniti ukrasnim elementima: rhinestones, bouillons, juke pahuljice, iskre, slomljeno staklo, folija, akrilni prah i još mnogo toga. Arsenal svakog majstora je bogat za svaki ukus.

Bijela novogodišnja manikura izvrsna je prilika za ostvarenje svake fantazije. Ova pozadina vas ne obvezuje ni na što, univerzalna je za svaki izgled, prikladna za svaku večer, bilo da se radi o korporativnom događaju ili kućnom krugu. Bijela manikura udovoljava zahtjevima svakog koda odijevanja i prikladna je i nakon praznika.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki