5 pravila pri upoznavanju muškarca: potencijalni partner će htjeti nastaviti komunikaciju

Ne pridaju sve dame važnost prvom dojmu, ali upravo on utječe na razvoj veze.

Ako mladić vjeruje svojoj intuiciji, neće se otvoriti djevojci koja mu se ne sviđa na prvi pogled. Zato mu se predstavite u najboljem svjetlu!

Čini se da nema problema, obucite minicu ili kratku haljinu s odvažnim dekolteom, štikle na štikle ili visoke pete – i gotovi ste!

Međutim, sve je daleko od tako jednostavnog. Ako je muškarac sramežljiv, malo je vjerojatno da će mu se svidjeti slika naslikane lutke, a može ga čak i uplašiti.

U svakom slučaju, njegove će misli biti usmjerene samo na vaš izgled, a ne na osjećaje i emocije.

par
Fotografija: Pixabay

Ako ste razvili naklonost prema muškarcu i željeli biste nastaviti svoju vezu s njim, pridržavajte se sljedećih pravila kada komunicirate i sastajete se s njim. Zapamtite: samo prirodnost može ostaviti dobar dojam.

1. Minimum kozmetike i parfema. Elegantna, ali diskretna odjeća

Prije svega, svaki muškarac obraća pažnju na izgled žene. Štoviše, on želi vidjeti vašu prirodnu ljepotu i individualnost, a ne sjajnu sliku modela s modne piste.

Ne kvarite svoj izgled kozmetičkom maskom. Na prvom spoju pridržavajte se pravila minimalizma: minimum kozmetike, minimum nakita, minimum parfema. Moderan ali ne provokativan outfit. Koktel haljina i stilettos prikladni su za sastanak u restoranu, ali neće biti na mjestu za šetnju parkom.

Stoga, ako spoj uključuje dugu šetnju, obujte udobne cipele kako biste izbjegli žuljeve i zadržali dobro raspoloženje do kraja romantičnog susreta.

2. Nemojte zauzeti cijeli eter pretvaranjem spoja u dijalog.

Ako muškarac traži životnu družicu s kojom želi povezati svoju sudbinu u budućnosti, druga točka koja mu je iznimno važna je inteligencija.

Nemojte ni pomišljati na neprestano čavrljanje, razgovor o svojim prijateljima i poznanicima, a još manje ih kritizirati. Reci nam o sebi. Pritom se nemojte hvaliti niti nabrajati svoje zasluge i postignuća, već se u osvajanju novog poznanika usredotočite na elokvenciju, duhovitost i originalnost prosuđivanja.

Ali ni pod kojim okolnostima ne smijete dopustiti da se vaš sastanak pretvori u monolog. Pobrinite se da u vašoj komunikaciji postoji ravnoteža: govorenje i slušanje.

3. Budite zainteresirani za muškarca i odgovorite iskreno

Nakon što tipu postavite par pitanja koja vas zanimaju, pripremite se poslušati sve što ima za reći.

Ako vam je i samima teško odgovoriti na pitanje koje vam je postavio, otvoreno to priznajte. Osoba koja govori istinu i ne skriva pravo stanje stvari obično izaziva poštovanje i povjerenje.

4. Ne žalite se! Slabić i gubitnik može izazvati samo sućut

Na prvom sastanku ne biste se trebali žaliti tipu na život i razgovarati o svojim neuspjesima. Uostalom, on može odlučiti da ste hodajuća katastrofa i radije će vas se držati podalje.

Bolje je reći da znate pronaći izlaz iz svake teške situacije i ne želite nikome biti na teretu. Bit će mu drago kad zna da ste sposobni zauzeti se za sebe.

5. Nemojte kasniti više od 5 minuta

I još jedno važno pitanje koje zanima žene prije prvog spoja: trebaju li doći na vrijeme ili možda kasne? Pokažite takt, ne tjerajte tipa da čeka više od 5-10 minuta. Nitko ne voli ljude koji trate tuđe vrijeme.

Ugodan prvi spoj! I neka se svakako nastavi!

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki