5 ZODIJAKA sa najtežim karakterom




Foto: iStock/Gulliver

Postoje horoskopski znakovi s kojima se jako teško slažu, zbog toga kako se ponašaju prema drugima, kakav karakter imaju itd. Ovo je kratka rang lista horoskopskih znakova koji imaju najteži karakter. Pravo je čudo slagati se s njima.

5. Jarac

Super neovisni znak! Nije mu stalo protiviti se tuđem mišljenju. Tvrdoglavost je njegovo drugo ja i jako ćete ga teško natjerati da učini nešto što ne želi. Komunikacija s njim također nije laka, jer većinu ljudi prezire (jednostavno nisu na njegovoj razini) i komunicira s njima iz obveze ili iz dosade. A ako tome dodamo i njegov urođeni radoholizam, biti njegov intimni partner postaje težak zadatak. Popraćeno desecima kompromisa koje ćete morati učiniti svaki dan.

4. Vodenjak

Na prvi pogled vedra, duhovita i živopisna osobnost. Ali čini se da te kvalitete nestaju u pozadini kada ga bolje upoznate. Vodenjaci imaju naviku biti “crna ovca”. Skandalozni, prkosnog izgleda, a njihovo ponašanje često vrište “vi sivi, smiješni ljudi, vi ne znate kako je to živjeti stvarno”. I kao vrh svega dodajemo njihovu bolnu ljubav prema slobodi. Ovaj znak će uvijek učiniti ono što želi. Čak i ako krotko sjedi i klima glavom dok mu vi namećete svoje mišljenje i ideje, on će ipak učiniti kako je odlučio. Osvojiti Vodenjaka u bilo kojem obliku je apsolutno nemoguće.

3. Blizanci

Da, upravo ova smiješna, blistava i pričljiva osoba zauzima 3. mjesto na ljestvici najtežih likova. A razloga je mnogo! Njihova neukrotiva priroda stalno ih vodi “nekuda”. Zadržati njihov interes prilično je težak zadatak, pogotovo na intimnoj razini. Njihova obrambena reakcija više je nego strašna – navlače masku ravnodušnosti, čak i okrutnosti. Možda verbalno obraćaju pažnju na vaše mišljenje, ali ono im nikada neće postati važno. Blizanci su podmukao horoskopski znak – stvaraju dojam shvaćene osobe, a zapravo uvijek žele da bude po njihovom. Bez obzira na cijenu!

2. Ovan

Konfliktna, impulzivna i neumoljiva osobnost. Ne razmišlja o posljedicama, može ispaliti 10 uvredljivih riječi u sekundi i psihički vas srušiti u samo jednom danu. Uopće ga nije briga za mišljenje ljudi, on je uvijek u pravu, a oni u krivu. I poput ljutog začina ima ogromne zahtjeve prema svemu i svakome. Njegove manifestacije sebičnosti prilično su česte, ali on to nikada neće priznati. Ne priznaje svoje pogreške, već traži neki drugi način (primjerice, dar) da se “iskupi” za svoju krivnju. Nećete htjeti razgovarati o problemu. Slagati se s Ovnom vrlo je težak zadatak. A i ako uspijete, mir će trajati najviše 2-3 dana.

1. Škorpion

Kralj teških karaktera! Predstavnici ovog znaka uzimaju što žele i kada žele, ne obazirući se ni na koga. Okrutan jezik, osvetoljubiva priroda, pretjeran ego i nimalo spremnosti da se povuče. Ali najstrašniji su prema svojim partnerima – zlobno ljubomorni, opsesivni, nemilosrdni. Izmišljaju nepostojeće uvrede i s velikim zadovoljstvom zbog njih kažnjavaju partnera. Često tretiraju ljude kao svoje vlasništvo. Da biste preživjeli pored njih, nužno morate progutati i složiti se sa svakom njihovom odlukom. Prijateljstvo ili veza sa Škorpionom može vas emocionalno oštetiti za cijeli život!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki