Žudnja za ljubavlju je neprijatelj ljubavi: 5 načina da prepoznate ženskara

Pa, tko želi živjeti s muškarcem koji juri svaku suknju? Ali nije uvijek moguće odmah shvatiti damskog muškarca!

Zašto neki muškarci ne mogu ostati postojani? I što je najvažnije – kako odrediti možete li za svog odabranika ostati onaj jedini, najbolji?

Neke dame su uvjerene da je žudnja za ljubavnim aferama ništa drugo do obična navika, slična pušenju ili kockanju.

I bilo koja navika, po želji, može se iskorijeniti na ovaj ili onaj način. Možda će trebati malo truda, ali rezultati će biti vrijedni toga.

Drugi se kategorički ne slažu s prvim, tvrdeći da strast prema ženama odražava samu bit osobe, njegov pravi karakter, koji mu je dan od rođenja.

nevjera
Fotografija: Pixabay

A čekati da se ženskaroš popravi jednako je glupo kao zahtijevati da ljevak postane dešnjak. Ali zašto se onda najokorijeli ženskaroši često pokažu kao uzorni obiteljski ljudi i divni očevi?

Prvo, najvažnija stvar je želja muškarca. Ako želi dulje prošetati i protivi se da mu netko zadire u slobodu, iskreno priznaje da ženu ne zavarava.

Drugo, čovjekovo ponašanje uvelike ovisi o njegovom odgoju i okruženju u kojem je odrastao. Ako su mu kao djetetu govorili da je zgodan, a dječak je i sam vidio kako djevojke pokazuju simpatije prema njemu, u kakvu bi osobu on na kraju mogao izrasti?

Treće, na ovu osobinu utječu kvalitete samog pojedinca (pogled na svijet, temperament). Ako je muškarac siguran da je flert normalan, on uopće ne zna s čime se borite.

Ženskar nije bolest, već način života, bolje rečeno, njegova faza. Kao što pokazuje praksa, to se događa gotovo svim muškarcima, nekima ranije, nekima kasnije. I teško je reći što je bolje: proživjeti cijeli život u harmoniji i postati Don Juan u odrasloj dobi ili se u mladosti zezati i skrasiti.

Kako prepoznati čovjeka koji je na stupnju neozbiljnog Don Juana

• Izgled muškarca je apsolutno besprijekoran: uredan je i dotjeran, odjeven po posljednjoj modi, sve su mu stvari odabrane s ukusom i jako mu pristaju.

• Vrlo je uljudan, njegov osmijeh i pogled oči u oči doslovce očaravaju, a manire džentlmena svakako izazivaju divljenje.

• Društven je, veseo i duhovit, ima veliki krug prijatelja i voli biti u centru pažnje.

• Zna hvaliti i upućivati ​​uzvišene komplimente, koristeći svu snagu svoje elokvencije.

• Isprva će vam se samo diviti, vješto i spretno prilagođavati vam se, bez riječi protiv vas, sve dok mu žilavo ne sjednete na udicu.

Naravno, ovo nisu sve karakteristične osobine ženskara. Uglavnom, potreban mu je maksimalan pogon: ljubavne afere, neozbiljan odnos prema ženama, gdje se igra samo na brojanju – što više, to bolje.

Upravo tako se ponio slavni Casanova, kojeg muškarci pokušavaju oponašati. Stoga žene trebaju držati uši otvorene.

Ali ako ipak podlegnete čarima ženskog muškarca, nemojte dramatizirati situaciju. Samo nemojte pokazati da ste spremni slijediti ga do kraja svijeta.

Bolje pokušajte postati pouzdan drug i vjeran prijatelj za njega. Ako vas prestane doživljavati kao još jednu dostupnu metu, imat ćete veće šanse postati njegova jedina.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki