Bože: Floris smršavi više od 10 kilograma tijekom ekspedicije Robinson

Već neko vrijeme uživamo u spektakularnim avanturama, tajnim vezama i gladnim tjednima Ekspedicija Robinson, jer polufinale je na vidiku. Budući da slavne osobe malo jedu i rade fizički zahtjevne testove, tijekom ekspedicije prirodno gube puno kilograma. Tako isto Floris Göbel, koji je u posljednjoj epizodi morao napustiti poprište bitke. Program na Instagramu dijeli koliko je kilograma izgubila Floris. I to nije pogrešno!

Gladni članovi ekspedicije

Uz vrlo oskudnu prehranu od vrlo malo riže i brašna, nema apsolutno nikakve gozbe za članove ekspedicije na otoku. Stoga i ne čudi što između fizičkih napora i stalne gladi izgube popriličan broj kilograma. Na Instagram nalogu od Ekspedicija Robinson vidimo da odustali Floris stoji na vagi i očito je iznenađen svojom novom težinom.

Vaga

Nakon sasvim neočekivanog obrata na otočkom vijeću, došlo je vrijeme da se Floris oprosti od ekspedicije – a to znači da je došao trenutak istine: vaga. “Floris je mislio na pet kilograma, ali je na kraju smršavio puno više😱”, stoji u naslovu poruke.

“Prije ekspedicije imao sam 82 kilograma. Idemo vidjeti što je od toga ostalo”, stoji u videu na Instagram profilu stručnjakinje za prirodu i životinje. Ekspedicija Robinson u.

Na licu mu se jasno vidi da je jako smršavio. “O stari. Ozbiljan si, nikad nisam ovo pomislio. 71,5? 10,5 kilograma niže!”, zvuči iznenađeno. “U glavi sam mislio 76, 77, možda 75. (…) Uopće mi nije jasno. 10,5 kila, ovo nisam mislio!”

Wow, ovo još jednom pokazuje koliko bizarno malo članovi ekspedicije jedu tijekom svoje avanture na nenaseljenim otocima!

Izvor: Instagram @expeditierobinson_rtl | Slika: Shotbysud

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki