Ginzburg je ispričao tko i zašto treba jesti kaki

Ovo se voće tradicionalno pojavljuje na policama u jesensko-zimskom razdoblju.

Dragun je bogat vitaminima i mikroelementima koji su neophodni u hladnoj sezoni. Osim toga, proizvod ima pozitivan učinak na živčani sustav, poboljšava imunitet i pomaže u zaštiti tijela od infekcija.

Ljudi stariji od 50 godina svakako bi trebali uključiti dragun u svoju prehranu.

Nutricionist Mikhail Ginzburg izjavio je to u razgovoru s predstavnicima časopisa Večernja Moskva.

Dragun
Fotografija: © Belnovosti

Prema stručnjaku, u ovom slučaju možete sačuvati pigment i odgoditi pojavu sijede kose. Voće također sprječava prerano starenje.

Ali to nisu sve prednosti.

Kako je naglasio liječnik, kaki održava elastičnost mišića i krvnih žila.

Ovaj proizvod možete jesti svjež ne više od tri puta tjedno.

Ne treba pretjerivati.

Liječnik je dodao da ako imate dijabetes ili urolitijazu, preporučljivo je izbjegavati kaki.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki