Obilježavamo Tjedan očeva




Foto: iStock/Gulliver

Od 9. do 15. studenoga 2015. diljem zemlje održat će se treći po redu Tjedan očeva.

Tema Tjedna očeva 2015. je „Otac primjerom“. Svaki djetetu važan otac ili muškarac primjer je na kojem dijete gradi svoju predodžbu o svijetu. Tjedan očeva pruža još više prilika za očeve i djecu da budu zajedno, da otkrivaju svijet rame uz rame, da dijele svoja gledišta i iskustva. Rastimo zajedno s našom djecom i ne zaboravimo da ona uče od nas svakodnevno i iz sata u sat.

Javna događanja za Tjedan očeva organizirat će se diljem zemlje. Pogledajte program otvorenih događanja Tjedna

U Tjednu će se svojim inicijativama uključiti mnoge organizacije – škole, vrtići, nevladine organizacije, tvrtke i dr.

Nacionalna kampanja „Biti otac“ započela je 2013. godine kada se 10 nevladinih udruga ujedinilo oko cilja skretanja pozornosti javnosti na važnost uloge oca za puni razvoj djeteta.

„Biti otac“ dio je MenCare globalne kampanje za očinsku skrb koja se održava u više od 35 zemalja na 5 kontinenata.Misija MenCare-a je podržati muškarce u njihovoj ulozi brižnih, poštenih, odgovornih i neagresivnih roditelja i skrbnika kako bi podržali uspješan razvoj djece i obiteljskih odnosa.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki