Novac će teći u kuću: spathiphyllum će privući bogatstvo: trebate postaviti biljku na ovo mjesto

Spathiphyllum, također poznat kao “ženska sreća”, vrlo je popularan cvijet, posebno među nježnim spolom.

“Krivica” za to nije samo njen atraktivan izgled, već i drevna legenda, prema kojoj biljka svom vlasniku donosi sreću, ljubav i radost majčinstva.

Gdje smjestiti spathiphyllum tako da donosi samo pozitivne emocije

Najprikladnije mjesto za “žensku sreću” je, naravno, prozorska daska. To je zbog činjenice da se prozorski otvori smatraju filtrima koji štite dom od prodiranja negativne energije u njega, pa će spathiphyllum koji stoji na prozorskoj dasci pomoći u održavanju blagostanja koje vlada u kući.

Budite oprezni: prozorska daska prozora okrenutog prema jugu nije najbolje mjesto za biljku, jer preferira djelomičnu sjenu. Zbog sunčeve svjetlosti, cvijet se može razboljeti.

Ali spavaća soba je idealna za “žensku sreću”. Postavite li teglicu sa spathiphyllumom pored kreveta, možete računati na jačanje obiteljskih veza, kao i na poboljšanje kvalitete sna i intimnih odnosa.

Spathiphyllum
Fotografija: © Belnovosti

Slobodnim ženama se savjetuje da biljku postave u središte kuće kako bi što prije pronašle ljubav.

Da biste obnovili strast u vezi s novom snagom i privukli ljubav, spathiphyllium se mora postaviti u jugozapadni dio kuće. Ružičasta posuda ili stalak samo će pojačati ljubavnu energiju.

Za one koji sanjaju o djeci, preporučuje se biljku smjestiti u zapadni dio stana, poznat kao “dječji prostor”. U ovom slučaju, preporuča se odabrati bijelu ili srebrnu posudu za spathiphyllum.

Konačno, spathiphyllium smješten u jugoistočnom dijelu kuće može vam pomoći poboljšati financijsku situaciju i privući dodatne izvore prihoda.

Ranije smo vam rekli što posaditi u vrtu kako bi žičnjak zaboravio put do tamo.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki