3 komplimenta za djevojku koja mogu pokvariti spoj: ovo stvarno ne želite čuti

Neke fraze koje predstavnici jačeg spola smatraju komplimentima, djevojke najradije nikad ne čuju.

Želite primjer? Molim vas – u ovom ćete članku pronaći tri cijele fraze koje mogu izazvati samo uvredu.

Za djevojku, ti si odličan vozač.

Vrijeme je da se prestanete iznenađivati ​​činjenicom da krhka djevojka simpatičnog izgleda može biti kandidat znanosti ili tužitelj, odličan vozač parkirališta ili programer aplikacija.

Ovakav “kompliment” samo projicira rodne stereotipe na djevojke, a čuđenje u glasu govornice prožeto je snishodljivošću, a umjesto pohvale djevojka čuje nešto poput: “Vau, pa i ti si nešto postigla”.

Ova frizura vam jako pristaje, radite je češće

Naravno, lijepo je saznati da stajling nije izostavljen iz vida vašeg partnera, ali ovaj kompliment ima podtekst: učinite to tako jer inače izgledate još gore.

Par
Fotografija: © Belnovosti

Ovaj izraz u djevojčinim očima može izgledati kao izbirljivost – pa neka ljudi (i žene i muškarci) sami odluče u kakvom će stanju živjeti svoj život.

Ruke su ti tako jake, ne kao moje – kao dva rezanca

Nećete čuti riječ “hvala” kao odgovor na takve pohvale, jer se vašem sugovorniku može činiti da ne želite primijetiti njezine prednosti, već čuti pobijanje svojih riječi.

Djevojci ne preostaje ništa drugo nego ili sve poreći ili pokušati uvjeriti nesretnog komplimentanta da je i on lijep. Zbog toga se značenje komplimenta potpuno gubi.

Ranije su BelNovosti otkrile 4 znaka koji pokazuju da se muškarac kojeg voli ne planira vjenčati.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki