Sofia Ring Mall u rujnu nudi desetke posebnih događaja i iznenađenja

Najduži zid za crtanje, go-kart utrka, natjecanje modelara, kazališna predstava na otvorenom, besplatna poduka longboardinga za djecu i roditelje, Europski dan jezika, lutkarsko kazalište, likovne radionice, show brdskog biciklizma na najvećem pumptrack terenu u Bugarskoj, samo su neke od inicijativa kojima će najnoviji trgovačko-zabavni centar u glavnom gradu razveseliti svoje posjetitelje na početku jesenske sezone. U mjesecu početka školske godine u našoj zemlji najatraktivnija su događanja, natjecanja i iznenađenja pripremljena posebno za djecu i tinejdžere.

Od 5. do 20. rujna svaki mali umjetnik moći će sudjelovati u izradi najdužeg crteža u Sofiji. Zid za slikanje bit će postavljen na ulazu u Sofia Ring Mall pored Fun Ring Parka. Nema dobnog ograničenja za mlade talente – dobrodošli su svi od 1 do 18 godina.

Sofia Ring Mall također će biti domaćin godišnjeg događaja Europskog dana jezika. Cilj inicijative je podizanje svijesti o jezicima koji se koriste u Europi, promicanje kulturne i jezične raznolikosti i poticanje cjeloživotnog učenja jezika. Organizator je EUNIC mreža kulturnih centara zemalja Europske unije, a na manifestaciji će sudjelovati veleposlanstva i kulturni centri 22 europske zemlje. 26. rujna između 12 i 17 sati posjetitelji Sofia Ring Malla moći će se zabaviti, osvojiti nagrade i naučiti svoje omiljene riječi na mnogim jezicima. Tema ovogodišnjeg Europskog dana jezika je “Kupovina na stranom jeziku – misija moguća”.

Tri uzastopna vikenda u rujnu (od 12. do 27.) organizirat će se utrka formule 1 Sofia Ring na karting stazi u trgovačkom centru. Oni koji žele sudjelovati natjecat će se u dvije dobne skupine – od 7 do 12 i od 13 do 17 godina. Svaki sudionik moći će besplatno odvoziti krug karting staze, a natjecatelji s najboljim vremenom bit će nagrađeni atraktivnim nagradama.

Posebnu pažnju dobit će i ljubitelji ekstremnijih doživljaja svih uzrasta. Za njih svaki četvrtak, od 18:00 do 20:00 u svom zabavnom centru Fun Ring Park, Sofia Ring Mall organizira besplatne savjete i lekcije o longboardingu od profesionalnog instruktora – prvaka Bugarske u ovom sportu. Ljubitelji brdskog biciklizma imat će zadovoljstvo uživati ​​u dvodnevnoj reviji-demonstraciji složenih slobodnih vratolomija 22. i 23. rujna na najvećem pumptrack poligonu u Bugarskoj, koji se nalazi tik uz Sofia Ring Mall.

Za najmlađe će svakog vikenda od 11.00 do 18.00 sati biti organizirane lutkarska predstava, dječje radionice i razne zabavne igre u zabavnom centru trgovačkog centra – Fun Ring Park, a ulaz će biti besplatan.

U rujnu će Sofia Ring Mall po prvi put oduševiti ne samo djecu, već i odrasle kazališnom predstavom. 12. u 19 sati posjetitelji trgovačkog centra će na otvorenom pogledati predstavu “Luda ​​noć na francuskom”. Predstava u kojoj sudjeluju poznati bugarski glumci bit će besplatna i bit će postavljena u amfiteatru.

Nakon proljetne modne revije i izbora ljepote, na jesen Sofia Ring Mall ponovno postaje poprište ljepote i gracioznosti s izborom ljepote “Postanite model”. U igri mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina sa stalnom adresom u Bugarskoj koji se registriraju na stranici između 20. kolovoza i 28. rujna. i prenesite svoju fotografiju. Finalisti natjecanja bit će određeni glasovanjem na stranici (za prvih 100 mjesta), a žiri će odrediti samo njih 30 koji će sudjelovati u drugoj fazi – nizu radionica za modele. Nakon druge faze, 20 najboljih bit će odabrano za nastup na posebnoj modnoj reviji Sofia Ring Walk u studenom. Jedna od njih dobit će i glavnu nagradu – jednogodišnji ugovor s agencijom za modele i izradu profesionalnog portfelja (knjige) modela.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki