Nikad ne zaboravi svoje djevojke




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Jednog vrućeg ljetnog dana mlada dama koja se nedavno udala otišla je posjetiti svoju majku. Starica je sjela u fotelju i pijuckajući ledeni čaj počela pričati priču o životu, braku i obavezama vezanih ljudi.

Majka je pozorno pogledala u oči svoje male kćeri i rekla joj:

Nikad ne zaboravi svoje djevojke.

Oni će vam postajati sve važniji kako starite. Koliko god voljeli svog muža, koliko god voljeli svoju djecu, uvijek treba naći vremena za svoje djevojke. Oni nisu samo prijatelji – oni su vaše sestre, vaše kćeri, vaše majke, vaša druga obitelj. Žene uvijek trebaju druge žene u svom životu!

Kakav glup savjet – pomisli kći.

Pa tek sam se oženio. Sada su naši prijatelji zajednički iu paru. Zaboga, ja sam udana žena, odrasla osoba. Nisam neka tinejdžerica kojoj trebaju djevojke. Moj muž i moja obitelj će mi dati sve što trebam. Moj život će dobiti pravi smisao.

No ipak je poslušala majku i nastavila se družiti s prijateljicama.

Godine su prolazile, život se mijenjao, a kći je počela shvaćati koliko ima istine u majčinim savjetima jer što god se događalo u životu i obitelji mlade žene, prijatelji su joj uvijek bili najveća podrška.

Udana žena napunila je 40 godina i saznala da:

· Vrijeme prolazi.

· Život se događa.

· Udaljenost razdvaja.

· Djeca rastu.

· Ljubav blijedi.

· Srca se slamaju.

· Posao dolazi i odlazi.

· Završava karijera.

· Roditelji umiru.

· Muškarci imaju svoj svijet.

Ali prijateljice uvijek ostaju s vama bez obzira na vrijeme i udaljenost.

Djevojka nikad nije predaleko da bi te podržala kad je trebaš.

A kada budeš hodao ovom usamljenom cestom zvanom Život, tvoje će djevojke uvijek biti uz tebe, bodriti te, moliti se za tebe, raditi s tobom i čekati na ciljnoj liniji raširenih ruku da te dočekaju i podrže te da ne padneš. A kad treba, čak će i prekršiti pravila igre za vas.

Izvor: “Svjetlost u duši”, Vesna Mihailovich

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki