6 kvaliteta žene koju voljeni muškarac neće napustiti

Predstavnice lijepog spola stoljećima proučavaju zakone međusobne privlačnosti, a mnogi postavljaju pitanje: koju je ženu nemoguće prestati voljeti, koju je ženu nemoguće napustiti?

Vrijedno je sagledati ovu situaciju kroz prizmu psihologije muškaraca – razumjeti što žele od sebe i pomoći im da to ostvare.

Ona nadahnjuje

Čovjek je po prirodi hranitelj, osvajač, osvajač novih krajeva. Za samoostvarenje mu je potreban cilj radi kojeg može i treba pomicati planine i vraćati rijeke.

To može varirati od izgradnje kuće do toga da budete najbolji u svom domu.

Žena, za svoje dobro, može postati idejni inspirator, potaknuti i potaknuti muškarca da postigne svoj cilj.

par
Fotografija: Pixabay

Pozovite ga da sanja o tome što želi postati, kakav život želi voditi. Uz takvu vašu pomoć, san će postati cilj, čovjek će početi raditi na njegovom ostvarenju, a vi ćete biti cijenjeni kao inspiracija i istomišljenik.

“Zamislite kako je lijepo probuditi se uz pjev ptica u vrtu velike kuće na jezeru. Siguran sam da ovo možete oživjeti!”

Ona podržava

Muškarci, ništa manje nego žene, trebaju podršku i pomoć voljene osobe. Kome, ako ne svom voljenom, možete reći o svojim problemima i nevoljama?

Važna je ispravna reakcija. Nemojte se smijati, nemojte govoriti da su sve to gluposti ako mislite da razlog uzrujanosti nije ozbiljan. Nemojte paničariti ili plakati ako vas nešto uplaši ili uznemiri.

Ima više smisla ponašati se kao mudar, staložen savjetnik. Čak i ako ne razumijete što je rečeno, nemojte odbacivati ​​razgovor. Nakon što vam je izlio dušu, čovjek može sam pronaći izlaz, ali će zapamtiti vašu spremnost da pomognete u teškoj situaciji. Postati prijatelj za njega je zaista neprocjenjivo.

“Ništa loše se nije dogodilo. Sada ćemo to shvatiti i krenuti dalje.”

Ona se divi

Muškarčevo samopoštovanje mora biti potaknuto divljenjem. Svakako ga pohvalite za stvarne stvari koje mu daju osjećaj zadovoljstva. Procijenite svaki korak na putu do uspjeha.

I kad god je to moguće, podsjetite ga kako je on super dečko, koliko ste ponosni na njegove uspjehe. Usporedite – u njegovu korist. Jaka polovica čovječanstva opsjednuta je natjecanjem sa svojom vrstom, a riječi “Ti si hladniji od Vasje!” zvuči im kao nebeska glazba.

“Nitko osim tebe nije mogao bolje riješiti ovaj problem. Ponosan sam na tebe!”

Ona kritizira

Svatko je nesavršen, a ponekad čovjeka treba kritizirati. No, umijeće ispravne, konstruktivne i objektivne kritike malo je kome dostupno.

Nitko ne želi slušati ismijavanje, uvrede, širenje truleži i stalno izgovaranje pritužbi, pa makar to ponekad bilo i pod željom da se “čini dobro”. Kao, tko će ti, ako ne ja, otvoriti oči (u isto vrijeme i svima oko tebe)! U stvarnosti, svrha kritike je pomoći u prepoznavanju i otklanjanju problema, a to treba učiniti nježno, taktično i strogo do točke.

Ako čovjek sam shvati da je pogriješio, to mu je neugodno i teško, a govoriti o istom “Vasya, koji nije takav naivčina kao ti” je kao polijevanje benzinom na vatru. On će ispraviti grešku, ali ogorčenost će ostati dugo i imat će jasne asocijacije na vas.

“Ne griješe samo oni koji ništa ne rade. Siguran sam da se ovo može popraviti.”

Pitala je

Čovjeku je ugodno, pa čak i lako zadovoljiti onoga tko ga podržava i nadahnjuje na velika djela. Mora se izreći samo konkretan zahtjev – smireno, s uvjerenjem da je to potrebno, primjereno njegovim mogućnostima i vlastitim potrebama.

Čak i ako ste u mogućnosti sami kupiti sve na svijetu i ne trebate pomoć, dajte mu priliku da se osjeća važnim i uživa u činjenici da može dati dar svojoj voljenoj osobi.

Banalno je, ali istinito: što muškarac više ulaže u ženu, to je više cijeni. Nabijen je zahvalnošću i sposoban je pomicati planine kako bi ponovno iskusio ovaj opojni osjećaj.

“Jako mi je hladno zimi kad dođem na posao i natrag. Vuneni kaput ili bunda bit će vrlo korisni.”

Ona voli

U biti, ljubav je glavna stvar za svaku osobu. Bez toga niti jedan savjet neće funkcionirati, i doista, zašto razvijati strategiju za osvajanje svijeta ako ne postoji glavna stvar?

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki