Iznenađenja i darovi za oduševljenje budućih mladenki




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Naravno, djevojačka večer ne može proći bez velikih iznenađenja za buduću mladenku. Što ih je više, iskustvo će biti zabavnije i nezaboravnije.

Ovdje treba pustiti maštu u djelo i smisliti stvari koje mladenka ne očekuje i koje će se od srca oduševiti.

Iznenađenja za oduševljenje mladenke

Kolač

Mlada možda očekuje tortu, ali kakva će to biti – ovo bi za nju već moglo biti veliko iznenađenje. Najvažnije pravilo je biti razigran i nestašan! Osmislite nešto originalno, nešto na što asocirate buduću mladenku ili njenog partnera. Možete se odlučiti za tortu u obliku seksi guzice, muškog stripera ili tortu s natpisom “Game over”. Tako ćete sigurno dodatno zagrijati situaciju.

Striptizeta

Djevojačka večer ne bi bila ista bez zgodnog golog muškarca koji pleše seksi ples. A da bude još cool, možete pozvati zgodne muškarce.

Unajmite stripera za svoju zabavu i prepustite se ludom plesu i zabavi do zore! Nije na odmet nazvati nekoga koga poznajete, samo da je dovoljno lud, seksi i ne smeta. Vaša djevojka će sigurno ostati bez riječi, a čak i ako se u početku osjeća malo neugodno, kada se opusti, sve će biti 6.

Darovi za uspomenu na mladenku

Osim iznenađenja koja ste već pripremili, ni u kojem slučaju nemojte zaboraviti na darove. Oni bi trebali biti uglavnom zabavni i razigrani, a možda i više sentimentalni, nešto što će mladenki ostati u lijepom sjećanju.

Donje rublje

Nešto seksi što ćete odjenuti na bračnu noć uvijek je savršen poklon za buduću mladenku. Što oskudnije i erotičnije, to bolje.

igračke

Zašto se ne kladiti na seksualne igračke. Originalan poklon koji će zasigurno izmamiti osmijeh mladenke. Možete nabaviti njezine pahuljaste lisice, seks kockice s različitim pozama ili nešto još zgodnije. Knjiga viceva – priručnik obiteljskog života ili Kama Sutra također su izvrsni pokloni za buduću mladenku. Izbor ostavljamo vama.

Sentimentalni darovi

Odličan i jako sladak poklon koji će raspametiti mladenku. Njime možete pokazati svojoj djevojci koliko vam je stalo do nje i obećati da ćete uvijek biti tu za nju. Od zajedničkih fotografija i doživljaja možete napraviti kolaž koji ćete uvijek čuvati u srcu.

Možete napraviti cijeli album koji ćete pogledati na djevojačkoj večeri i prisjetiti se ludih vremena koje ste proveli zajedno.

Želje za djevojačku večer

A kako bi Maxovo raspoloženje bilo dobro tijekom cijele večeri, svojoj djevojci pripremite zarazne replike i želje koje su usmjerene na budući obiteljski život koji je čeka. Možda su želje skrivene na određenim mjestima pa ih mladenka malo po malo otkriva.

Također možete smisliti smiješne pjesmice, napisati kul srećonoše i neka svaka djevojka preuzme jednu od njih i pročita je naglas.

Evo nekoliko naših prijedloga za cool zabavne želje:

“Ako te ljubav ne prati do večeri, onda je vrijeme da neki cool tata (unesi ime ovdje) dođe po tebe.”

“Čeka te nezaboravna godina, imat ćeš samo jednog muškarca u životu.”

– Čovječe, lijep i s puno para, padaš na to do zore.

— Neka ideš i na vodu, i na novac, i u postelju do zore.

“Cijeli tim zgodnih muškaraca želi ti ukrasti srce.”

“On je seksi i zgodan – otvorite oči da ga vidite.”

I naravno, ne zaboravite napraviti puno slika. Zabilježite svaki trenutak djevojačke večeri kako biste se kasnije mogli prisjećati cool iskustva gledajući zajedno slike.

Zabavi se !

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki