Kako prirediti najbolju djevojačku večer ikada




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Vaš vrlo dobar prijatelj uskoro se ženi i povjerio vam je organizaciju djevojačke večeri. Ne biste je trebali razočarati!

Sada je vrijeme da pokažete da se znate zabaviti i pospremiti nešto nezaboravno što će se dugo pamtiti i pričati!

Vaša prijateljica možda ima svoje želje i svoju djevojačku večer zamišlja na određeni način. Morate učiniti sve što je moguće kako biste saznali što točno želi i pripremili sjajnu zabavu.

Neka se svi zajedno od srca radujete, a vaša djevojka neka uvijek pamti ovaj prekrasan dar!

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u organizaciji najbolje djevojačke večeri:

Organizacija

Organiziranje djevojačke večeri vrlo je zabavan zadatak, ali vjerujte nam, nije nimalo lak. Zapamtite da što god se dogodilo, koliko god vas ispitivao, sve morate tajiti od buduće mladenke kako bi iznenađenje bilo još ljepše. Vjerojatno će se potajno nadati da ste joj nešto sredili, ali neće imati pojma što točno namjeravate. Glumite da ste ugodno rastreseni i ni pod kojim uvjetima ne dijelite s njom, čak ni malo.

Možete organizirati tematsku djevojačku večer po želji. Nešto u stilu studentskog tuluma, retro stila ili havajskog tuluma – sve prepuštamo vašoj mašti.

Djevojačku večer najbolje je organizirati tjedan dana prije vjenčanja ili barem 2-3 dana prije, kako biste se vi i mladenka opustili prije velikog dana.

Ipak, nakon ovako velike i lude zabave svakako će vam trebati nekoliko opuštajućih dana.

Sudionici

Djevojačka večer trenutak je koji mladenka želi podijeliti samo s najbližim prijateljima. S djevojkama s kojima se zabavljala posljednjih godina, s onima koje su uvijek bile uz nju iu dobru i u nevolji.

Trebali biste znati tko su joj najbliži prijatelji, pa pozovite samo njih. Na zabavi ne mora biti puno ljudi. Ipak, bit će tu još puno ispijanja alkohola, slatkorječivosti i priča iz vremena kada je bila sama, te pričanja tajni. Svakako će biti jako zabavno i dobro, stoga pokušajte biti samo “svoji ljudi”.

Mjesto

Ovdje opet postoji mnogo i različitih mogućnosti za odabir. Pokušajte ga imati na omiljenom mjestu za mladenku, gdje se možete zabaviti i raditi što god želite. Jedni više vole bučnija mjesta, drugi tiša i mirnija, gdje se mogu prepustiti slatkom razgovoru. Hoće li to biti u vašem omiljenom klubu, restoranu, piano baru ili čak na kućnoj zabavi – izbor je isključivo vaš. Ipak, ideja same zabave je da se vaša djevojka oprosti od samačkog života, pa je lijepo proslaviti na pravi i zabavan način.

Dekoracija

Dekoracija je također neizostavni dio svake djevojačke večeri, pa o tome treba dobro razmisliti. Ne mora to biti nešto veliko, bitno je da je originalno, spektakularno i privlačno. Možete ukrasiti balonima ili cvijećem, dobiti zviždaljke, prskalice, vatromet, pustiti lampione, staviti natpis “djevojačka večer” i još mnogo toga.

Odjenite se u bluze s upečatljivim tekstom ili stavite trake s takvim natpisom, vražje rogove ili zečje uši, havajske suknjice ili nešto seksipilnije.

Ugostiteljstvo

Ovo je vrijeme da pokažete da vaša mašta radi. Upravo mali detalji zabave ostavljaju najveći dojam i zasigurno će oduševiti buduću mladenku. Dobro je da catering bude u skladu s temom zabave. Možete naručiti od onih cool deserta s natpisima ili ukrasima koji podsjećaju na slavlje mladenke. Osim što su ukusni, vrlo su zarazni i originalni.

Alkohol

Djevojačka večer bez alkohola? Pa, ovo jednostavno neće biti djevojačka večer! Odaberite piće prema svom ukusu i ukusu mladenke. Nikada nećete pogriješiti sa šampanjcem, koktelima ili martinijem. Ne pretjerujte! I dalje se trebate zabavljati, a ne sutradan imati glavobolju.

A kakva iznenađenja pripremiti kako biste ugodili mladenki, reći ćemo vam u sljedećem dijelu.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki