5 stvari koje ukazuju na skori odvajanje žene od voljenog muškarca

Možda vi ozbiljno ne obraćate pozornost na takve sitnice. No, razlozi za ovakve postupke mogu biti mnogo ozbiljniji nego što mislite!

Zajedno ste već dosta dugo, ili možda, naprotiv, baš ništa.

Već dijelite ne samo jedan krevet, nego i jedan životni prostor, a možda ste tek krenuli ozbiljno izlaziti.

U svakom slučaju, trebali biste obratiti pozornost na ove znakove koji mogu nagovijestiti budući prekid.

Svađe oko ničega

Vaš partner započinje svađe i obračune doslovno niotkuda. Još jučer pitanje o prljavim čarapama u njemu nije izazvalo nikakve emocije, a danas kao da se oslobodio!

rastanak
Fotografija: Pixabay

Izgubio ga je: najvjerojatnije podsvjesno osjeća da u vašem paru nešto nije u redu, ali još uvijek ne može ili ne želi pretočiti svoje misli u riječi.

Vjerojatno se tako ponaša namjerno: da vas isprovocira na ozbiljan sukob, a zatim ode, zalupivši vratima. I reci svim svojim prijateljima koliko si mrzovoljan i ljut.

Iznenadna želja za provođenjem vremena s drugima

Iznenada izjavljuje: “Trebam više osobnog prostora” ili: “Mislim da ne provodimo dovoljno vremena s našim prijateljima.”

To znači da vrijeme za društvo mora biti izdvojeno iz vremena koje obično provodite jedno s drugim!

Naravno, svaki par ima razdoblja zbližavanja i zahlađenja, a sama činjenica da mu nedostaju prijatelji ne ugrožava vaš odnos. Osim ako u isto vrijeme vaš partner ne počne potpuno izbjegavati kontakt s vama.

Izbjegava poljupce

Ljubljenje nije samo vrlo intiman čin, to je radnja koja pokazuje istinsku intimnost u paru.

Ako vas je prije volio poljubiti pri susretu ili danju, a sada, kada pružite usne, zagrli vas ili samo potapša po ramenu, to može značiti da se ili najeo luka ili ne osjetiti potrebu da te poljubim.

Kupuje novi telefon i SIM karticu za njega

Ovo je vrlo loš znak. Privatni detektivi specijalizirani za preljub vjeruju da je kupnja mobitela sa SIM karticom siguran znak preljuba.

Da, postoji mogućnost da mu treba “besplatan” telefon za poslovne pozive, ali vjerojatnije je da uređaj koristi za razgovore koji ne bi trebali doprijeti do vaših ušiju.

Počeo je previše brinuti o svom izgledu

Prije je vašem muškarcu bilo svejedno što nosi, a ako ste zaboravili skinuti njegovu prljavu majicu, on ne bi ni primijetio mrlje od kečapa na njoj.

Sada pred ogledalom provodi petnaestak minuta, kupio si je parfem i čak se brije dva puta dnevno.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki