Floris se osvrće na izlazak Expedition Robinson: ‘Bio sam jako razočaran’

Polufinale je pred vratima Ekspedicija Robinson. Ipak, moralo se učiniti Floris Göbel napušta poprište bitke u posljednjoj epizodi. Bila je to prekrasna avantura, ali on još nije svjestan svog izlaska. On to priča Bulevar RTL-a.

Imajte na umu: ovaj članak sadrži spojlere o najnovijoj epizodi Ekspedicije Robinson.

Zadnji ispad

Floris je gotovo mogao namirisati polufinale. No, prije nego što se to dogodilo, preostalih šest kandidata moralo je odigrati posljednji test imuniteta i naravno, na dnevnom redu je bila posljednja otočna skupština. Pa, krenulo je sasvim neočekivano. Guido Bacon pobjeđuje na testu i ima imunitet. Ilse Paulis gubi, ali ponovno dobiva pravo glasa kada se usprotivi Jochen Otten dvobojima. A to znači da su u otočnom vijeću ta dva sindikata dijametralno suprotna.

Imunitetni novčići su prenosivi i stoga mogući Mark Baanders i Willem Voogd odlučivši osigurati jednog od svojih prijatelja. Majstorskim potezom Willema Voogda, uspijevaju osigurati Ilse njegovim novčićem i pobjeći neozlijeđeni. Naposljetku, Floris je taj koji mora napustiti poprište bitke neposredno prije polufinala.

Odgovor

Floris se već neko vrijeme vratio u Nizozemsku, ali je još uvijek zabrinut zbog svog odlaska. “Sranje čovječe! Kako je to moguće?”, govori pred kamerama Bulevar RTL-a. ”Bio sam stvarno bijesan. Mogao sam pasti kroz taj kauč – kaže. Ipak, zaplet nije došao potpuno iz vedra neba. “Stvari su pošle po zlu kada je Willem počeo igrati s tim novčićem. Igrao super pametno. (…) Willem je naravno zagonetan. Znao sam: on će učiniti nešto s tim novčićem.”

Iako je bio neposredno prije toga trenutak vrhunski otišao kući bonjourned, Floris je učinio sve što je mogao da dođe do cilja. Čak i nakon što je čuo loše vijesti… “Otišao sam i oporavio se na trenutak Umjetnost i Nicolette pitajući ne postoji li još jedan otok. Vidio sam ljude kako se vraćaju. “Art i Nicolette, molim vas, čak i ako me stavite na otok bez ičega, zar još uvijek postoji nešto?” Ali nije bilo tamo. Rekli su, ‘odlazi!'” Ha!

Izvor: RTL Bulevar | Slika: NL slika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki