Prave prvu akademiju za besplatnu obuku dadilja

U pripremi je prva društvena platforma za instant naručivanje babysitterica koje su prethodno završile tečaj obuke na posebnoj akademiji.

Jedini projekt takve vrste u Europi, u prijevodu nosi naziv “Dobri vitezovi”. Razlog tome je što su ga inspirirala dva plemenita cilja – pomoć roditeljima u nevolji i otvaranje dodatnih radnih mjesta.

GoodKnight uključuje besplatnu akademiju za obuku dadilja i društvenu internetsku platformu na koju će biti uključeni oni koji uspješno polože. Roditelji će od njega naručiti pomoćnike, birajući među najboljima.

Od ove jeseni svi oni koji žele raditi kao “babysiterice” dobivat će znanja na akademiji potpuno besplatno. Među nastavnicima će biti psiholozi, pedagozi, medicinski stručnjaci i drugi.

Društvena platforma s lakoćom će povezati roditelja s pomagačima. Konačni cilj je da od zahtjeva do obveze ne prođe više od 90 sekundi! Preko Facebook registracije roditelji će pronaći babysittericu s kojom imaju zajedničke poznanike i pratiti tko ima visok rejting. Kalendar na platformi pomoći će da se potraga za besplatnim asistentom dogodi čak i spontano, trenutno. S druge strane, babysitterice će od roditelja dobiti povratnu informaciju o obavljenom poslu.

10% svih prihoda od projekta ići će u dobrotvorne svrhe za djecu.

Prema podacima NOI-ja, u Sofiji ima 140.000 kućanstava s djecom mlađom od 10 godina. Njih 70.000 ima djecu mlađu od 6 godina, a njih 27.000 izlazi jednom tjedno. Oko 30.000 kućanstava s djecom u Sofiji ne izlazi jer se boje pustiti stranca kod kuće da im pomogne oko djece ili jer ne žele da ih čuvaju bake zbog razlika u odgojnim modelima.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki