Draga djevojko, brak nije lak, ali slušaj ovo…

… Znam da ti ponekad dođe da odustaneš. Odbaciti sve obveze, spakirati kofere i pobjeći nakratko.

Ponekad nitko ne razumije koliko obaveza imate, koliko je teško zadržati udobnost doma i uvijek biti nasmijana djevojkas kojom se oženio.

Nemaš više toliko vremena da se uglancaš, da staviš olovku za oči i da ti kosa uvijek bude savršena. Ali muškarac pored vas treba da zna da se vaša duša nikada neće promijeniti i da je savršenstvo filmska fikcija koja mu ne treba.

Zajedničko kuhanje je bilo zabavno, neka to ne bude obaveza, ostavite prstohvat uzbuđenja i nastavite kuhati jedno uz drugo. Iznenadite sami sebe kao i uvijek i budite impulzivni i u najobičnijim danima da ih pretvorite u ludu uspomenu.

Draga djevojko, brak nije lak, ali to je ono što želiš. Malo truda, nekoliko lijepih riječi, poštovanja i uspomena da vas podsjećaju na ono što ste zajedno proživjeli.

Nemojte se prestati gledati u očiuzdahnuti kad kažeš “Volim te” i nikad ne zvučati otrcano… jer nije!

Brak nije uvijek uzbudljiv, uzbuđenje dođe i prođe, ali tip pored tebe je tip za tebe i ne bi ga trebala pustiti. Prođite zajedno kroz uspone i padove jer postoji razlog zašto ste zajedno, a to je da jedno drugom pružite sreću.

Da, sreća je dar. Zamotajte ga u svakodnevicu, u uzbudljive i mirne trenutke, ali znajte da je uvijek tu.

Slatka djevojka..brak je stalna borba, zato se drži i bori, ali ne jedni s drugima, nego zajedno protiv svijeta.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki