6 znakova da žena živi s infantilnim muškarcem

Ne, nisi namjerno izabrala najbespomoćnijeg od svih tipova koji su ti se sviđali.

Ali jednog dana, kad smo se ujutro probudili, pored sebe smo zatekli infantilnog muškarca koji je hrkao!

Ako mislite da je pojava infantilnog muškarca u vašem životu dosadan nesporazum, onda ćemo vas morati razočarati: nije tako.

Očigledno postoji nešto u vašoj prirodi što privlači muškarce slabe volje i bespomoćne. Na primjer, možda ste autoritarna osoba, navikla odlučivati ​​o svemu za sve.

Nije ni čudno da se s vama može slagati samo takav muž, kojeg tradicionalno nazivaju kokoš!

par
Fotografija: Pixabay

Postoji nekoliko znakova koji ukazuju da je pored vas infantilan muškarac, htjeli vi to ili ne.

Znak 1: Vi poznajete njegov raspored bolje od njega.

S vremena na vrijeme vas muž pita: “Zeko, što imam za srijedu?” A vi mu recite koje će konkretne aktivnosti raditi taj dan.

Znate da je imao sastanak sa šefom, da sljedeći tjedan ima zakazano kod zubara, a za vikend ide kod mame zabijati karnišu.

A ako ga zaboravite podsjetiti na roditeljski sastanak, onda se osjećate krivima što vaš muž nije došao.

Znak 2. Paziš na njegovu garderobu

U dućanu vaš suprug nalikuje na lutku: šutke i rezignirano isprobava sve što mu servirate i pristaje na bilo koju odjevnu opciju.

Čak i više od toga: često mu kupujete nove stvari bez njega, a sigurni ste da će se svidjeti vašem mužu.

Ako vam muž kaže da danas ima sastanak s prijateljima, izvadite potrebnu odjeću iz ormara. Ti naravno znaš točno gdje su mu čarape, jer si ti ta koja ih stavlja na mjesto!

Znak 3. Objašnjavate mu očite stvari

“Prvo ćemo platiti režije i vrtić, a tek onda ćemo vidjeti možemo li si priuštiti ovaj pametni telefon”, strpljivo, poput trogodišnjaka, objašnjavate mužu.

Niste lijeni po stoti put ponoviti zašto je potrebno na vrijeme promijeniti četkice za zube i majice, kao i zašto se isplati ići ranije u krevet ako sutradan ima isplaniran važan zadatak.

Najnevjerojatnije je to što vjerujete da je normalno objašnjavati očite stvari odrasloj osobi!

Znak 4. Sve ponavljaš dvadeset puta

Nije da on loše čuje, već samo vaš suprug neke vaše riječi doživljava kao pozadinsku buku. Na primjer, o iznošenju smeća ili odlasku u trgovinu.

O tome da ne stavljate omote od čipsa između jastuka na sofi i da je vrijeme da konačno popravite kupaonsku slavinu! Vaš muž čini isto što i mala djeca: pokušava ne primjećivati ​​riječi koje mu se ne sviđaju.

Znak 5. Sav obiteljski novac je kod vas

Jer čim novac padne u ruke vašeg voljenog, odmah ispari! I ne možete dokazati svom mužu da kupnja udarne bušilice nije najpotrebnija stvar u ovoj fazi vašeg života!

Zato radije sami upravljate obiteljskim proračunom. To izgleda ovako: na dan isplate supružnik vam daje svaki peni, a vi njemu od tog novca dajete džeparac i tražite račun za njegovu potrošnju!

Znak 6. Nikada vam nije dosadno

Svakog jutra kada se probudite, doživljavate uzbudljivu znatiželju: što će još naučiti vaš voljeni? Hoće li završiti u policiji? Hoće li konačno razbiti ulaznu bravu? Hoće li poderati i posljednju cijelu košulju?

Što god radio, dobro znaš: sigurno će te nazvati i zamoliti da središ njegove “plićake”. To ćete učiniti s velikim zadovoljstvom, iako ćete zbog izgleda malo jadikovati: “Pa, zašto si toliko ovisan?!”

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki