Najneobičniji predmeti koji se uče u školama diljem svijeta

Školska godina počela je tiho. Mnogi roditelji s užasom gledaju na predmete koje uče.

Međutim, stručnjaci su identificirali najneobičnije predmete koji se poučavaju u školama u različitim zemljama. Barem kod naših građana ovi predmeti mogu izazvati iznenađenje i osmijeh.

Japanski školarci proučavaju predmet kao što je “Divljenje prirodi”. Glavni zadatak učitelja je naučiti djecu da se dive i vole prirodu oko nas.

U Njemačkoj provode takozvane lekcije sreće. Nakon što je pohađao takve lekcije, učenik mora naučiti slušati svoje srce i jednostavno biti sretan.

Naprotiv, izraelski školarci već u školi uče osnove kibernetičke sigurnosti proučavajući teoriju i praksu kibernetičkog ratovanja.

Belnovosti
Fotografija: © Belnovosti

U Baškiriji se školarcima nudi pčelarstvo, gdje se djeca uče sakupljanju meda i brizi o kukcima.

U Armeniji školarci uče narodne plesove, au Australiji postoje satovi surfanja.

U Americi se već u školi pokušava otkriti znanstveni potencijal učenika. Da biste to učinili, na kraju školske godine morate predstaviti određeni izum u lekciji “Znanstveni izumi”.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki