3 stvari koje žena ne bi trebala raditi kada sazna da je muž vara

Svima je poznato da je poligamija karakteristična za muškarce, ali ako se za životinje to smatra normalnim, onda je odnos prema muškoj nevjeri dvojak.

Za same muškarce ovaj se fenomen najčešće uzima zdravo za gotovo, jer je tako lako sve pripisati notornoj poligamiji.

Osim toga, prisutnost ljubavnice podiže status muškarca, nisu uzalud čak prestali pisati viceve o aferama između šefova i tajnica: to je previše očito, pa čak i banalno.

Ali žene mušku nevjeru doživljavaju drugačije. Lako je pričati kada govorimo o situaciji koja vas se ne tiče.

Ovdje uvijek možeš suosjećati sa svojim prijateljem i reći da su svi takvi, pa nema smisla dušu parati. Ali kada vas vlastiti muž vara?

žena
Fotografija: Pixabay

Uostalom, nije on takav, nije on životinja da juriša na sve što se miče! I kuća, i djeca, ako ih ima, i godine proživljene zajedno, što sa svim tim kada su osjećaji pogaženi?

Ne bi trebalo rezati s ramena

Ne, ovo nije poziv na opraštanje nevjere i držanje do muškarca. Ali ako su vaši osjećaji prema muškarcu jaki, tada će vam prekid prouzročiti još veću bol.

Možda jednokratna muška nevjera nije vrijedna takvih žrtava. Ali ovdje je, naravno, sve čisto individualno: ako nemate snage oprostiti, onda se ne biste trebali prisiljavati, jer će život s takvom mišlju i dalje biti nepodnošljiv.

Osim toga, muška nevjera dolazi u različitim oblicima. Jedno je saznati da vaš suprug, dok je bio u alkoholiziranom stanju, nije mogao odoljeti na zabavi, a drugo je da ima drugu obitelj i da već nekoliko godina uspješno živi u dvije kuće.

Potonje je mnogo teže oprostiti, jer ne govorimo samo o fizičkoj izdaji, već io duhovnoj.

Ne osvećujte se

Morate se odmah pripremiti na činjenicu da će u svakom slučaju boljeti, jer izdaja je vrsta izdaje, nož zaboden u leđa od strane najbliže osobe. Ogorčenost, nerazumijevanje, ljutnja – to je samo prvi buket osjećaja koje izaziva muška nevjera.

Neki se na sličan način pokušavaju nositi s ogorčenošću i ljutnjom, osvećujući se muškarcu u tuđem krevetu. Ali ovo je najbesmislenija odluka koju možete donijeti.

Razmislite o tome, nije započeo aferu da vas živcira. Stoga je malo vjerojatno da će ga se moći zakačiti takvim recipročnim djelovanjem, a prazna i besmislena intimnost nije svima laka. Stoga se može ispostaviti da će vas nakon “čina odmazde” mučiti ne samo izdaja vašeg muža, već i vaš vlastiti čin.

Nemojte odbiti opciju da oprostite svom mužu

I na kraju, želim napomenuti da je muška nevjera uobičajena pojava i gotovo svaka žena se s njom susreće kroz život. Mala utjeha? Da, ali ipak bolje nego ništa.

Štoviše, ako ovu situaciju gledate s distance, uvijek možete pronaći prednosti. Unatoč izdaji, muškarac nastavlja živjeti sa svojom ženom i ne teži svojoj ljubavnici. Ovo već nešto govori. Pa konačnu odluku u svakom slučaju treba donijeti samo onaj tko je prevaren. Ali ovdje je važno uzeti u obzir jednu stvar: ako oprostite, onda jednom zauvijek.

Prebolite to, isplačite se i izbrišite ovu misao čak i iz glave. Jer ako čovjeku redovito predbacujete ono što se dogodilo, onda to više nije život i nema svrhe.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki