Imao je strašne glavobolje, evo što su liječnici pronašli na njegovoj fotki lubanje

35-godišnji muškarac iz grada Dong Hoi imao je užasnu glavobolju za koju nije imao objašnjenje. Stvari su postale toliko ozbiljne da je na kraju primljen u bolnicu.

4 proizvoda koji jednom zauvijek liječe glavobolju!

Kad su ga liječnici pitali sumnja li što bi moglo uzrokovati njegovo stanje, nije im mogao dati odgovor.

Tada su liječnici naručili CT, a kad su slike izašle, liječnici su bili šokirani.

Ispostavilo se da su duboko u čovjekovoj lubanji dva slomljena štapića za jelo, onakvi kakvi se inače dobivaju u kineskim restoranima!

Pacijent je ostao zbunjen, a potom je obitelj objasnila da je prije pet mjeseci, nakon sudjelovanja u tučnjavi u kojoj je ozlijeđen, primljen u bolnicu. Tada nije bilo dojava o težim ozljedama te je pušten kući.

Biljni recepti za anginu

Vjeruje se da je tijekom dotične tučnjave protivnik zabio muškarcu palice u nos te su mu se one zarile dublje u lubanju.

Nakon konzultacija liječnici su obavili endoskopski zahvat i izvadili “strane predmete”. Muškarac je ostao u bolnici u stabilnom stanju do potpunog oporavka./Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki