Besplatni dječji festival znanosti, umjetnosti i visoke tehnologije




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Ako se još uvijek pitate kamo povesti svoje dijete za 24. svibnja, Dan bugarske prosvjete i kulture, imamo zanimljiv prijedlog. Ovo je prvo izdanje ja stvaram. Dječji festival znanosti, umjetnosti i visokih tehnologija održat će se 24. svibnja u zgradi Vivacom Art Hall i Eleven u gradu Sofiji – ulica Gurko 4.

Ukoliko Vaše dijete ima od 5 do 14 godina, možete posjetiti jednu od radionica koje će biti potpuno besplatne.

Koji Registar prethodno na stranici iCreate (kidamom.com/icreate), također će dobiti dar tijekom događaja.

iCreate je namijenjen dječjoj publici te je stoga zamišljen kao startna platforma za prepoznavanje talenata i ciljanje interesa djece od njihove najranije dobi. Prema ideji i pozivu Xenium medije i Monev Art Academy for Children, moderatori će biti ljudi koji su preuzeli rizik radeći na ostvarenju svojih snova kao poticajan primjer djeci. Riječ je o znanstvenicima s BAS-a, nastavnicima iz vodećih škola poput Anglo-američke škole u Sofiji, umjetnicima i poduzetnicima iz fondova za poslovne ideje. Važan naglasak programa je prilika za upoznavanje i razmjenu dobrih ideja između škola. Platforma je otvorena i dostupna svim društvenim skupinama, au partnerstvu s obrazovnim institucijama potaknut će se proces razmjene i komunikacije između bugarskih i škola stranih jezika, koje će dijeliti svoje uspješne modele podučavanja.

Radionice će biti cjelodnevne i reprizno će se održavati od 10.30 do 15.30 sati.. Više o iCreate programu možete vidjeti na stranici događajaa oni koji žele na licu mjesta dobiti poklon kao uspomenu na događaj neka prijaviti se unaprijed.

Mogu li djeca upravljati dronovima? Što je svemirska hrana? Kako se pravi voćna baterija? Može li 3D printer zamijeniti kipare? Kako računalo može zamijeniti cijeli orkestar? Ove i mnoge druge zanimljive teme pripremili smo za svu radoznalu malu, veliku, pa i veću djecu.

A kako je važno da roditelji druže vrijeme sa svojom djecom, organizatori obećavaju da će radionice biti zanimljive i malima i velikima te omogućiti zajedničko stvaranje.

Zatražite svoju registraciju sada na kidamom.com/icreate.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki