Festival društvenih i role-playing igara u parku




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Sigurni smo da se svatko od vas voli zabavljati, trenirati svoj um i sklapati nova poznanstva. I dok je na otvorenom u prirodi. Udruga za intelektualnu zabavu i druženje uz pomoć Gradske općine poziva Vas na godišnji Festival društvenih i role-playing igara. Manifestacija će se održati 13. lipnja na Centralnoj aleji u Borisovom vrtu od 10.00 do 19.00 sati.

Njegova osnova bit će društvene igre – jedan od najmodernijih i najpopularnijih hobija među svim uzrastima. Pogodne za mlade i velike, društvene igre jedinstven su način zabave i druženja. Sadrže elemente tradicionalnih igara s kartama i kockicama i spajaju brzu i domišljatu misao sa srećom i slučajnošću. Postoje stotine različitih društvenih igara. Sigurni smo da bi se barem jedna od njih svidjela svakome od vas, bilo da ste ljubitelj tradicionalnih zagonetki i rebusa ili se samo volite natjecati s prijateljima.

Vidjet ćete razne demo snimke i prezentacije društvenih i role-playing igara, a naravno imat ćete priliku zaigrati.

Očekuju vas turniri u nekim od najpopularnijih igara. Primjerice, pobjednik Pandemic turnira kvalificirat će se za National Game Championship, gdje će se boriti za glavnu nagradu – putovanje u inozemstvo.

Ulaz je besplatan!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki