Drugo izdanje “Čitaj sa mnom”




Fotografija: Thinkstock/Gulliver

Drugo izdanje “Čitaj sa mnom” održat će se 6. lipnja (subota) u 10 sati u Gradskom vrtu u Sofiji (ispred Narodnog kazališta Ivan Vazov) i desecima gradova diljem zemlje.

Već tradicionalno popularne ličnosti – književnici, glazbenici, umjetnici, umjetnici – čitaju iz svojih omiljenih knjiga, a u sklopu programa bit će organizirana radionica “Nacrtaj svoju bajku” i posebno izdanje “Poštanskog sandučića za bajke”. glavni.

Tim Zaklade Dječje knjige pripremit će poseban program za djecu AzCheta.com izaziva sve mališane da dođu odjeveni u svoje omiljene književne likove.

“Čitaj sa mnom” inicijativa je predsjednika Republike Bugarske Rosena Plevnelieva, a organizirana je uz potporu Općine Sofije, Ministarstva obrazovanja, Udruge “Bugarska knjiga”, Saveza narodnih čitateljskih centara , Bugarsko knjižnično-informacijsko društvo, zaklade “Globalne knjižnice” i “Knjige za djecu” te stranice “Čitam”, “Knigolandija” i Kazalište ljubavi.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki