Govor tijela na prvom spoju: 4 znaka da je muškarac ozbiljan

Izlasci uključuju dugotrajnu komunikaciju, koja može prerasti u ozbiljnu vezu.

U budućnosti, vjenčanje, sretan zajednički život, rođenje zajedničke djece.

Sve ovo ostaje samo san, jer nikad ne znate kakve planove ima na umu muškarac s kojim izlazite.

On je samo stranac, priča o vezi se tek počinje razvijati, pa ima još toga.

Govor tijela zaljubljenog muškarca

Dogodi se da je novi obožavatelj samo pick-up artist koji želi sve odjednom. Cilj su mu intimni odnosi bez obaveza. Atraktivna djevojka koja se stvarno želi svidjeti laka je meta.

par
Fotografija: Pixabay

Kako se ne biste našli u “damskoj” mreži, morate obratiti pažnju na neverbalne znakove. Tijelo će vam reći više informacija nego govor. Uostalom, riječi se mogu pokazati i prijevarom.

Ako je muškarac ozbiljan, pa čak i zaljubljen na prvom spoju, on će:

Pogledaj djevojku u oči. Otvoren pogled izjavljuje da čovjek nema što skrivati. U očima svoje voljene pokušava pronaći odgovor na svoja pitanja, pa se neprestano zadržava na njoj.

Kopirajte pokrete sugovornika. Zrcaljenje gesta nije ništa više od podsvjesne želje da budemo poput predmeta obožavanja. A ovo je ozbiljan signal iz tijela.

Otvoren za komunikaciju. Pozu otvorene komunikacije vrlo je lako prepoznati. Ramena muškarca su ispravljena, ruke spuštene, tijelo potpuno usmjereno prema sugovorniku.

Ovaj položaj potvrđuje želju jačeg spola da više komuniciraju. Čovjek je otvoren, pa čak i ranjiv. Svaka neuspješna šala ili ismijavanje može dovesti do njegovog dosadnog razočaranja u sugovornika.

To je zbog činjenice da on ne očekuje loš odnos prema sebi, već naprotiv, žudi za nježnošću i privrženošću.

“Slučajni” dodiri. Taktilni kontakt, na primjer, dodirivanje ruke, znači da je muškarac spreman pustiti damu u svoj osobni prostor.

Dečki su vrlo senzualne osobe, pa se često koncentriraju na taktilne senzacije (ugodne ili neugodne). Pokušaji skraćivanja udaljenosti mogu značiti da muškarac želi intimnost, ali mu je jednostavno neugodno to reći.

Ovo su bila 4 znaka da je muškarac ozbiljan. Ali tip može biti sramežljiv, izbjegavati kontakt očima i čudno se ponašati.

To su također vrišteći signali. Možda mu se djevojka toliko svidjela da mu je bilo neugodno i zbog čega je izgledao i ponašao se smiješno.

Unaprijed upozoren je unaprijed naoružan

Neverbalne geste mogu reći više o novom poznaniku nego što će on sam reći o sebi. Samo nemojte odmah bezglavo uroniti u novu vezu. Prvi spoj je susret poznatih ljudi i ništa više.

Prebrzo zaključivanje i emotivnost mogu postati prepreka stvaranju dobrog odnosa.

Da bi se utvrdilo kakva je osoba novi poznanik i može li polagati pravo na titulu budućeg muža, potrebno je vrijeme, najmanje šest mjeseci. Pazi na čovjeka. Možda je on junak vašeg romana.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki