Essie lansira nove kolekcije lakova za nokte

Essie uspio nas je prošle godine iznenaditi novim dizajnom bočice, ali sada lansira ni manje ni više nego dvije nove kolekcije. Mi volimo!

Inspiracija

Prva kolekcija sastoji se od šest novih boja, inspiriranih svijetom baleta. Prema riječima idejnih tvoraca brenda, žele da kolekcija zrači elegancijom i preciznošću, nečim što je i balet. Osim što su boje naravno lijepe, lak traje i dva tjedna. Tako idealno!

Briga

Ali to nije jedino. Essie donosi pored Gel Couture zbirka također Priuštite ljubav i boju kolekcija, koja se naziva i BB krema za nokte. Ova kolekcija ne samo da se sastoji od prekrasnih boja, već nudi i potrebnu njegu za vaše nokte. A baza ili vrh kaput tada više nije potreban. I to je naravno uvijek bonus. Pogledajte kolekcije u nastavku.

Također pročitajte: Ove boje lakova za nokte najbolje je nositi kada se prijavljujete za posao

Izvor PopSugar Beauty Slika: IStock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki