Bliži se drugo izdanje GoBIO-a

Dana 17. svibnja 2015. u kompleksu Maxi u Sofiji, Bulevar Simeonovsko Shosse 110, od 10 do 18 sati, drugu godinu za redom održat će se najzeleniji festival GoBIO, namijenjen svim ljubiteljima ekološkog i zdrav stil života.

Tijekom događanja predavanja će održati brojni ugledni stručnjaci iz područja zdrave prehrane, uravnoteženog života i alternativne medicine koji će posjetitelje upoznati s najnovijim i najzanimljivijim stvarima iz područja prirodnog življenja. Paralelno, publika će imati priliku dotaknuti praktične temelje niza sportskih vježbi kao što su yoga, pilates & fit ball, combat extreme, humanistika, tai chi i zumba, kao i naučiti neke korisne prakse za pripremu prirodne hrane i biokozmetika. Za najmlađe je tu poseban dječji kutak s lutkarskim kazalištem i brojnim iznenađenjima.

Među ovogodišnjim govornicima ističu se etablirana i etablirana imena kao što su dr. Svetla Nikolova, koja će govoriti na temu „Prirodna, organska i veganska kozmetika za ljude i za dom“, Nadia Petrova s ​​predavanjem „Može li nas prava hrana razboljeti?“, dr. Raina Stoyanova i Albena Tonkin , koji će posjetitelje informirati o temi „Prehrana za alkalno-kiselu ravnotežu“, Magdalena Pashova s ​​predavanjem „Suvremeni čovjek – ravnoteža u hrani i životu“ i dr. Mariyan Ivanov, koji će govoriti na temu „Homeopatija u svakodnevnom životu“. – kako pomoći kod stresa i uobičajenih bolesti’.

Paralelno s tribinom, posjetiteljima će tijekom cijelog dana biti na raspolaganju profesionalni treneri spremni upoznati ih s osnovama niza korisnih sportskih praksi. Među ovogodišnjim instruktorima i školama su specijalist humanističkih znanosti Ivan Germanov, međunarodno priznata trenerica pilatesa i fit lopte Dilyana Kostova, dugogodišnja instruktorica tai chija Dafinka Zareva, Natasha Radukanova će one koji to žele upoznati s vježbanjem cango jumpa, internacionalna combat extreme voditelj Martin Gadjev, Ramon Martinez koji će predstaviti zumba fitness plesove i vježbe, Iva Blagoeva – trostruka svjetska prvakinja i višestruka republička prvakinja u jogi koja će demonstrirati najteže poze u jogi. Svi oni koji se žele uključiti u sportske tečajeve osim treninga dobivaju i individualne savjete i preporuke za dobar tjelesni tonus.

Tijekom GoBIO Festa 2015. bit će predstavljeno i nekoliko izuzetno atraktivnih demonstracija i radionica, koji će javnosti pokazati kako se na ekološki i prirodan način pripremaju različite vrste hrane i pića, ali i kozmetičkih proizvoda. Tijekom cijelog događanja bit će dostupni pojedinačni specijalizirani štandovi koji će posjetiteljima nuditi zanimljive proizvode i usluge s područja ispunjenog života.

Najmlađe posjetitelje ujedno će informirati i zabaviti lutkarsko kazalište „Čarolija boja“. i Dječje rezbarenje Dječjeg vrtića Svetlina, koji će predstaviti jednostavan pristup kako djecu naučiti jesti voće i povrće.

Ulaz na GoBio Festival je besplatan. Predbilježbe su moguće samo za predavački i sportski modul jer imaju određeni kapacitet. Prethodno se možete prijaviti na

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki