Ovako modeli dobivaju svoju lijepu kožu

Osim sjajnog tijela, većini modela je zajednička još jedna stvar: prekrasna koža. Unatoč užurbanom životu i svoj šminki kojom su namazane, one su i ispod sve te šminke lijepe. Ostaje jedno pitanje, jer kako to rade?

Skupe kreme

Pomislili biste da modeli za svoje proizvode koriste najskuplje proizvode besprijekorna koža, ali ništa nije dalje od istine. Bez skupih krema i ičega, za većinu modela ružina vodica, bioderma i kokosovo ulje recept su za blistavu kožu. Ovo i nisu tako posebni proizvodi, ali jesu li oni doista jedini potrebni takvoj koži? Ne, nije!

Životni stil

Ildi Pekarkozmetičarka iz među ostalim Irina Shayk i Miranda Kerr, kaže kako svojim klijenticama često savjetuje da ne peru lice ujutro. “Dovoljno je umiti lice navečer. Bolje je koristiti losion ili tonik za lice ujutro.” Prema njezinim riječima, to ima veze i sa zdravim načinom života žena, mnogih od njih termini za lice imaju i brinu se da im je lice uvijek hidratizirano. I na kraju, ali ne manje važno, puno se kreću što je, prema Ildi, odlično za vašu kožu. “To vas održava mladim i zdravim.” I ti to želiš!

Pročitajte i: Stjuardesa daje pet letačkih savjeta za lijepu kožu

Izvor: PopSugar Slika: Istock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki