Powerpuff Girls dobivaju vlastitu kozmetičku liniju

Ako ste rođeni 90-ih vjerojatno se sjećate imena Cvijet, Mjehurići i Ljutić podsjetiti. Znate, one tri djevojke sa super moćima koje su uvijek iznova morale spašavati grad Townsville od čudovišta i kriminalaca; poznatiji kao Moćne djevojke. Ako ste mislili da se morate zauvijek oprostiti od ovih djevojaka, varate se. Korejski brend ljepote pretvorio je naša sjećanja iz djetinjstva u jedno kickass kozmetička linija.

Moćne djevojke

Kozmetička linija ima široku paletu ljepotice koje su sve o Powerpuff Girls. Od paleta sjenila do umjetnih noktiju i od maskare do kreme za ruke; sve je tu. dobre vijesti? Proizvodi su pristupačni i cijene se kreću od 5 do 13 dolara. Loše vijesti? Beauty linija dostupna je samo u Koreji. Ali ako ipak želite iskoristiti svoju priliku, možete to učiniti na eBayu.

Također pročitajte: Da! Najbolja McDonald’s Happy Meal igračka ikad se vraća

The Powerpuff Girls krema za ruke

The Powerpuff Girls sjenilo

The Powerpuff Girls ruž za usne

The Powerpuff Girls maskara

Izvor: PopSugar Beauty

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki