Glumac kaže kako je to najbolji način za prestanak alkohola

Američki stand-up komičar i glumac Bobby Lee priznao je nemili incident na snimanju nastavka filma “Seks i grad” zbog kojeg se ostavio droge i alkohola. O tome je govorio u podcastu Broad Ideas, piše People. Prema Leejevim riječima, odlučio se riješiti ovisnosti nakon što je na snimanje došao u stanju teške opijenosti drogom zbog promjena rasporeda.

Bio sam na Havajima, pijan do te mjere da sam pao u nesvijest, kad me moj agent nazvao i rekao: ‘Potrebni ste im u New Yorku’, rekao je Lee. Glumac se prisjeća da je tijekom cijelog leta bio bez svijesti jer je prije ukrcaja popio dozu droge. Odmah po dolasku, komičar je odveden na set, gdje je trebao sudjelovati u sceni sa Sarah Jessicom Parker. “Lice mi je bilo prekriveno znojem. Sjećam se da sam bio napušen i jako pijan. Čitao sam scenarij i uopće nisam mogao shvatiti što bih trebao reći”, prisjetio se Lee.

Samo u Bugarskoj kore od lubenice bacamo, pogledajte što drugi narodi rade s njima

Glumac je priznao da mu je taj dan mogao uništiti karijeru, no upravo ga je taj trenutak natjerao da se počne boriti s ovisnostima. Kako kaže Amerikanac, od tada je prošlo godinu i pol dana, a on je sve to vrijeme bio trijezan. Lee je rekao da je uspio naučiti kako održati samopoštovanje bez dodatne stimulacije supstancama. “Ponekad se pogledam u ogledalo i pomislim: ‘Čovječe, stvarno si naporno radio, prošao si kroz mnogo toga i toliko si riskirao, imaš talenta’.’ govorite takve stvari jer zvuči bahato”, dodao je.

Prethodno je manekenka Cara Delevingne progovorila o životnim promjenama nakon prestanka alkohola. Prema njezinim riječima, sudjelovanje u programu od 12 koraka pomoglo joj je da postane smirenija i psihički stabilnija.

Provjerite sve novosti na Actualno.com

Više od ZDRAVE:

Farmaceut: Ovi dodaci prehrani opasni su za srce

Ovaj simptom je ključan za razliku između alergije i prehlade

Doktor: Ovaj doručak smanjuje rizik od raka

Ako pijete sok od mrkve – osjetit ćete ove nevjerojatne dobrobiti!

Kardiolog: Ovo je najkorisnije voće za srce

Doktor: Ako imate krpelja, učinite ovo

Doktor: Ove skrivene bolesti dovode do niskog krvnog tlaka

Što puls daje bolesti štitnjače

Doktor: Koliko kave smijemo piti dnevno prema našoj težini

Namirnice bogate jodom koje možete dodati svojoj prehrani

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki