Muškarcima su te usne najljepše

Muškarci su progovorili; Prema njima, ovo su najljepše usne na svijetu.

A pobjednik je…

Jeste li mislili da su muškarcima privlačne samo pune usne? krivo! Prema mišljenju muškaraca, žena s najljepšim usnama je nitko drugi nego Taylor Swift. Pune usne od Angelina Jolie zauzimaju drugo mjesto, a slijede ga Rihanne zavodljiv kupidovi lukovi.

žene

Ali ne samo da su plavušine usne privlačne muškarcima, žene također jako cijene Swiftino savršeno oblikovano durenje. popis želja stajati. Plastični kirurg Dr. Julian De Silvatko je vlasnik Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu, anketirao je svoje pacijentice i pitao ih koje bi usne voljele imati. Taylor je ponovno zauzeo prvo mjesto.

Što njezine usne čini tako privlačnima? Prema Dr. Julian radi se o tzv kupidovi lukovi, ili gornja usna koja ima oblik Kupidovog luka. “Mnoge žene žele zgodne kupid lukovi“, objašnjava. I Taylor je blagoslovljena time.

Pročitajte i: Ovako izgleda najsavršenije lice prema mišljenju plastičnog kirurga

Izvor: Daily Mail, Slika: iStock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki