Stručnjaci otkrivaju kakve će biti IT frizure u 2017. godini

Planirate li posjet frizeru i može li vam poslužiti neka inspiracija? Zašto ne ići ispred trendova? Brojni stručnjaci za kosu otvaraju knjigu i ove ćete godine redovito viđati ove frizure.

Moderna šerka
Vrijeme je za promjene, ali nema potrebe za ekstremnom transformacijom? Onda je frizura Rosie Huntington-Whiteley stvarno nešto za vas. Prema riječima stručnjaka Rodneyja Cutlera, bit će to jedan od najpopularnijih lookova u 2017. Nije iznenađujuće, jer je lijep i ležeran, pun je volumena i definitivno nije look koji se upravo vratio iz frizera. . Ključ ovog izgleda? “Slojevi bi trebali biti proporcionalniji duljini. Inače će izgledati zastarjelo.”

Bob jedne dužine
Prema stručnjaku Jonu Reymanu, frizura francuske glumice Lee Seydoux bit će popularan izgled u 2017. “Ovo je savršen izbor za žene s ravnom kosom. Zamolite svog frizera za bob do brade, gdje su svi pramenovi iste dužine. U ovoj frizuri ne bi trebalo biti slojeva.”

Mekano podrezano
Kao što smo vidjeli s prvim trendom, ležeran izgled je u modi. Donji dio vaše kose stoga može biti pomalo neuredan, kaže L’Oreal Professional frizer Anh Co Tran.

Mini afro
Prema stručnjaku Nicku Stensonu, frizura u 2017. trebala bi biti prirodna. Prema njegovim riječima, mini afro haljina glumice Lupite Nyong’o savršen je primjer za to.

Također pročitajte: Ovo će biti boja kose 2017

Izvor: Look, Slika: Istock, Instagram

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki