5 stvari zbog kojih muškarac vara svoju ženu

Psihologija ili fiziologija? Ili je to možda samo trik karaktera?

Gotovo sve djevojke se pitaju zašto muškarci mogu varati i što ih tjera na takve loše stvari?

Zapravo, po listićima čaja ne treba nagađati jer su znanstvenici iz područja psihologije već proveli mnoga istraživanja koja su jasno definirala koji su razlozi muške nevjere.

Nitko ne kaže da to na neki način opravdava čovjeka, ali ipak postaje lakše razumjeti prirodu njegova ponašanja.

Ne osjeća se voljenim

Muškarac može izgledati snažno, ali će njegova delikatna priroda uvijek zahtijevati da ga se hvali i mazi iz sve snage.

par
Fotografija: Pixabay

A ako djevojka nekako odstupi od ovoga, trebali biste očekivati ​​nevolje.

Naravno, muškarac ne ide uvijek odmah u zagrljaj svoje ljubavnice; sve ovisi o stupnju ogorčenosti. Ali ipak, ovaj aspekt lako može postati razlog izdaje.

Nedostatak fizičke intimnosti

Nakon što je par neko vrijeme zajedno, njihov intimni odnos često jednostavno nestane. Stvar je u tome što svakodnevni problemi mogu potpuno apsorbirati svu želju za intimnošću.

Nadalje, odbijanje takve intimnosti može postati predmetom manipulacije, što uglavnom koriste pripadnice ljepšeg spola.

Muškarci se često slažu s ovakvim rasporedom stvari jer ne žele dijeliti imovinu ili se jednostavno ne žele baviti birokratijom. Zbog toga počinje tražiti tjelesnu intimu negdje sa strane.

Želja za samopotvrđivanjem

Muška populacija ima ogroman broj različitih tipova. Ali postoje 2 koja se izdvajaju od ostalih – oni koji se bore za vlastitu neovisnost i oni muškarci koji nisu sasvim zadovoljni svojim seksualnim aparatom.

U oba slučaja riječ je o dubokoj psihičkoj traumi koja se proteže od najranije dobi. Gotovo je nemoguće sami se nositi s takvim problemima.

No trik je u tome što samo neki muškarci smireno odlaze specijalistima, dok ostali radije povećavaju samopouzdanje velikim brojem žena u životu.

Nedostatak privlačnosti prema partneru

Ne treba svu odgovornost svaljivati ​​isključivo na muškarce, jer u ovom slučaju krive su samo žene.

Što ostaje muškarcu ako se njegova privržena i nježna družica odjednom pretvori u prijeteću, mrzovoljnu ženu koja je stalno nečim nezadovoljna? Stoga morate paziti na svoj izgled, posjećivati ​​kozmetičke salone, raditi lijepe frizure itd.

Štoviše, čovjek je sve to dužan financirati ako želi kraj sebe vidjeti vilu, a ne Babu Yagu. Kada se sve odvija skladno i prilično odmjereno, ne morate brinuti o varanju.

Ljubomora i sumnja

Varanje za zlo nije tako neuobičajeno kao što se čini. Ako muškarac sumnja da svoju drugu osobu vara, jednostavno može učiniti istu stvar kao osvetu.

Ovdje vrijedi obratiti pozornost na primjerenost ponašanja obiju strana, jer je sumnja jedno, ali stvarnost je sasvim druga strana odnosa.

Nije dovoljno razumjeti razlog muške nevjere, jer ponašanje u paru uvijek treba prilagoditi. O takvim manipulacijama uvijek treba razgovarati i zajednički ih rješavati.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki