5 aktualnih trendova kojima ćete ispuniti svoju garderobu ovog proljeća

Sunce sja sve jače i jače, duljine odjeće padaju, a hrabre boje dominiraju ulicama. To može značiti samo jedno: modni trendovi proljeće/ljeto 2022. napokon su stigli. Vrijeme je da pospremite svo pletivo, traperice i hlače.

Viđeni na revijama od New Yorka preko Pariza do Tokija, ovosezonski trendovi mogu se opisati samo kao živahnost i veselje. Od Tory Burch vidjeli smo odvažne pruge u crnoj i bijeloj boji s travnato zelenim akcentima, Prada i Chanel objavili su kupaće kostime dokazujući da odjeća za plažu također može biti izvrsna odjeća, dok su Marine Serre i Dries Van Noten oživjeli kokice iz 90-ih kako bi unijeli malo zabave u naše ormare.

Snažne pruge

Optičke crno-bijele pruge iz Courrègesa i Tory Burcha udahnule su novi život neutralnim bojama. Pokušajte upariti ove grafičke stilove s još odvažnijim dodacima – bijelim tajicama, šarenim dodacima za kosu itd.

Tekstura kokica

Mikroteksture možda ne izgledaju baš laskavo, ali mjehurasta pletiva jednostavno su šik! U pastelnim bojama i nježnim uzorcima, ovi voluminozni uzorci najbolje pristaju uz minimalistički stil, pa neka tekstura govori.

Više je više

Nema previše hrabrih printova za proljeće 2022.! Loewe šareni printovi i apstraktni zebrasti uzorci Proenza Schouler samo su dva načina da svojoj garderobi unesete novu energiju i neozbiljnost. Ako ste u nedoumici, dodajte još jednu svijetlu boju i voila!

Razmišljajte kratko, stvarno kratko

Mini suknja je tu da ostane. Već znate Miu Miu mini, model koji je osvojio sezonu, ali jeste li razmišljali o Pradinom satenskom modelu? Ili Saint Laurent s porubom od umjetne kože? Mogućnosti u trgovinama ne nedostaju, samo pronađite čarobni mini baš za sebe.

3D cvijeće

Zašto nositi cvjetne printeve kada možete nositi 3D cvjetove koji kapaju s ovratnika, poruba i čega još? Rodarte to najbolje čini s teksturnim bojama koje kao da oživljavaju na odjeći.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki