Snaga je novo ime ljepote

Zašto bismo tjerali djevojčicu da se igra s lutkama kada bi je više mogli zanimati vojnici? Kate Parker smatra da bi roditelji trebali pustiti svoju djecu da budu ono što jesu. Ona snima živote svojih kćeri koje su slobodne… biti.

9-godišnja Ella i 8-godišnja Alice dvije su sretne djevojčice koje rade što god žele. Ne: “Ne prljaj se” ili “Ne ponašaj se kao dječak”. Kako kaže njihova majka, znaju da su savršene kakve god bile.

“Moje cure su snažne, lude i ponekad šašave. Kao mama i fotografkinja, hvalim ih”, rekla je Kate za BuzzFeed Life.

Kao bivša igračica sveučilišnog nogometa, svoju ljubav prema sportu prenijela je na njih. I ne samo to – one i plivaju, penju se na drveće, igraju se sa psima i divlje se ponašaju. I izgledaju tako sretno dok to rade.

Parker je ispričala da djevojkama ne govori da izgledaju lijepo ili savršeno, već da budu jake. Jer: Snaga je novo ime ljepote!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki