Dame su pozvane na humanitarni nogometni turnir

Ove subote, 14. svibnja, od 10.00 do 14.30 sati na terenu “Winbet sport & event center” u centru Sofije održat će se šesti tradicionalni humanitarni nogometni turnir za amaterke u znak podrške udruzi. “Djeca s onkohematološkim bolestima”. Glavni organizator događaja je klub navijača Arsenala iz Bugarske, a na natjecanju će sudjelovati osam ženskih ekipa.

Bit će organiziran i humanitarni bazar nakita, autorskih crteža i drugih ukrasa koje su ručno izradili predstavnici udruge “Djeca onkohematološki oboljela”. Djevojke iz “Skrivenog limuna” nudit će knjige u sklopu svoje inicijative “Knjige za osmijeh”. Očekuju vas još zanimljivih aktivnosti.

“Iznimno smo sretni što je turnir postao prekrasna tradicija kojoj se svi radujemo”, rekao je Upravni odbor Kluba navijača Arsenala u Bugarskoj. “Već nekoliko godina uspjeli smo stvoriti malu zajednicu koja raste sa svakim turnirom koji protekne. Zajednicu koja suosjeća s problemima s kojima se susreću djeca s onkohematološkim bolestima. Zahvaljujemo svim sudionicima i partnerima koji su dio ovog turnira. Svatko tko želi može se pridružiti inicijativi, može to učiniti direktnom donacijom udruzi ili doći na mjesto turnira, pogledati zaista lijep nogomet i kupiti nešto s humanitarnog bazara.”

Više informacija možete dobiti na chairperson@arsenal-bulgaria.com.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki