Ogroman zaplet tijekom posljednjeg otočkog vijeća u Ekspediciji Robinson

Polufinale je pred vratima Ekspedicija Robinson. No prije nego što se to dogodi, šest preostalih kandidata moralo je odigrati posljednji test imuniteta i naravno, na dnevnom redu je bila posljednja otočna skupština. Pa, krenulo je sasvim neočekivano.

Imajte na umu: ovaj članak sadrži spojlere o najnovijoj epizodi Ekspedicije Robinson.

Polufinale je na vidiku

Članovi ekspedicije gotovo mogu namirisati polufinale. Ali prije nego što se to dogodi, još treba odigrati test. Guido Bacon izlazi kao pobjednik i prvi se kvalificira u polufinale. Ilse Paulis gubi na testu i mora igrati dvoboj za pravo glasa. Guido stavlja Jochen Otten nasuprot nje i njih dvoje ponovno moraju igrati test ravnoteže. Ovaj put Ilse ipak uspijeva pobijediti, što joj daje dodatni glas. Nažalost, Jochenu nije dopušteno glasati tijekom posljednjeg otočkog vijeća. Pored Guida također Mark Baanders i Willem Voogd osigurano je mjesto u polufinalu, jer još uvijek imaju novčić imuniteta u džepu. Barem ako ga sami čuvaju…

Posljednje otočko vijeće

Guido putuje sa svojim prijateljima Markom i Floris Göbel na otok pobjednika, tako da druga udruga – koju čine Ilse, Willem i Jochen – također ostaje zajedno. Prije početka završnog otočkog sabora, u oba tabora ima dosta špekulacija i kalkulacija s glasovima i novčićima. “Jedi ili budi pojeden”, kaže Mark. Imunitetni novčići su prenosivi, tako da Mark i Willem mogu odlučiti osigurati jednog od svojih prijatelja. Mark je odlučio ne učiniti to i sam se kladio u novčić. “Mislim da nakon toliko neočekivanih stvari može biti vrlo zgodno za mene”, objašnjava. Svi glasovi za njega stoga će biti poništeni. Onda nije Willem taj koji ulaže svoj novčić, nego Ilse. Unatoč svim izgledima, novčić je dobila od glumca. “Nezamislivo plemenita i hrabra gesta od Willema”, kaže ona. Kakav zaplet!

Zaplet

Gotovo svi mogući scenariji su pokriveni, ali nitko nije mogao predvidjeti ovaj zaplet. Mark šokirano gleda svog prijatelja Florisa. Je li sad sjeban? Prvo, puno glasova za Ilse i Marka dolazi iz potpore, ali svi su nevažeći. I onda je Floris taj koji dobiva posljednje glasove i Eekspedicija mora otići. “Kakve loše vijesti”, kaže. I iako je Mark razmišljao da svoj novčić da Florisu, nije ga htio prihvatiti. Nešto što Mark smatra ‘vrlo posebnim’. “Stvarno sam uživao u svakom danu, ali tako je”, zaključuje Floris.

Izvor: RTL Bulevar | Slika: Shotbysud

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki